De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Fuchsia lampion - Brandvertragend - 40cm

De beste brandvertragende lampionnen tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Fuchsia is een hele mooie kleur die een beetje tussen paars en rood in zit. Fuchsia kleurt heel erg mooi bij een tuin waar veel bloemen staan. En zeker als er bloemen staan in de zelfde paarsachtige kleur. Dus als je tuin nog wat aankleding mist kun je onze prachtige fuchsia brandvertragende lampionnen gebruiken. Lampionnen zijn namelijk overdag mooi, maar ook zeker in de avond zijn ze perfect als sfeerverlichting in je achtertuin.

Het voordeel van brandvertragende lampionnen

Onze brandvertragende lampionnen zijn qua uiterlijk niet anders als onze normale lampionnen. Wel zijn ze van een ander soort papier gemaakt. Het vat minder snel vlam en brand veel langzamer. Dit geeft je altijd de tijd om iets te doen mocht er iets fout gaan.

Fuchsia lampionnen combineren met een andere lampion

Fuchsia springt er best wel uit als kleur, daarom kan het heel erg mooi zijn om er een vrij neutrale kleur tegenover te zetten. Bijvoorbeeld onze brandvertragende lampionnen van 25cm. Maar als je in de sfeer van paar wil blijven kun je ook voor onze “rode lampionnen van 25cm” of voor de grotere lampion van 76cm kiezen. Kortom er zijn veel verschillende manieren om onze lampionnen te combineren.

Mocht je vragen hebben over onze lampionnen of over een van onze andere producten kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Deze kun je bereiken door even te bellen, zij helpen je graag verder aan de telefoon!

Nog 106 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
3.93