De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Fuchsia lampion - Brandvertragend - 25cm

Mooie fuchsia lampionnen tegen de allerbeste prijs van Nederland, alleen bij De Horeca Bazaar!

Lampionnen kunnen bijdragen aan een hele mooie sfeer. Het oogt vaak rustig maar ze vallen zeker niet weg. Kortom als je buiten een feest geeft is het een prachtig decoratiestuk. Ze zijn makkelijk op te hangen aan bijvoorbeeld de boom in je achtertuin. Dit is in no time gebeurt dus dit voorkomt een hoop frustratie.

Waarom je voor brandvertragende lampionnen kunt kiezen

Er zijn behoorlijk strenge regels omtrent brandveiligheid. Zeker in de horecagelegenheden of op festivals. Hierbij wordt verwacht dat je als eigenaar of organisator ook meedenkt over de brandveiligheid. Een manier waarop je daar aan bij kan dragen is gebruik maken van brandvertragende decoratie. Zo dragen onze brandvertragende lampionnen ook bij aan een brandveilige omgeving. Wat wel belangrijk is om te weten is dat de brandvertragende lampionnen wel kunnen branden, maar dit gaat lastiger en langzamer. Hierdoor heb je tijd om te handelen.

Hoe onze brandvertragende lampionnen bijdragen aan het beste feest ooit

Decoratie en aankleding is alles op een feest. Dit geeft je bezoekers het gevoel dat ze niet in een hal of op een weiland staan. Onze fuchsia lampionnen zorgen voor een droomachtige sfeer die bij bijvoorbeeld dance festivals veel terugkomt. De lampionnen in combinatie met onze foam sticks maken dit dromerige gevoel helemaal compleet.

Mocht je na deze informatie toch nog iets anders willen weten kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Daar helpen we je graag verder!

Nog 215 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.18