De Horeca Bazaar

Blauwe lampion - Brandvertragend - 40cm

Blauwe lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

lichtblauwe lampion gender reveal lampion lampionnen lampion
Onze lampionnen kunnen voor alle evenementen ingezet worden. Zowel grootschalige feesten als kleinschalige feesten. Maar ook voor alle soort feestjes. Denk daarbij aan bruiloften maar ook aan de grote festivals. Zo is deze lichtblauwe lampion perfect in te zetten tijden kleurrijke festivals in de zomer.


Brandvertragende lampionnen, wat houdt het in


Het verschil met de normale lampionnen zit hem niet in het uiterlijk. De brandvertragende lampionnen zijn gemaakt van papier wat minder snel vlam vat en langzamer brandt. Hierbij draag je bij aan de brandveiligheid van je evenement.


Lichtblauwe lampionnen combineren


Tijdens kleurrijke festivals zijn onze lampionnen natuurlijk super mooi te combineren met confetti shooters. Maar je kan ook lampionnen combineren met andere lampionnen. Zo kun je deze blauwe lampion gebruiken om samen met de rode lampion en de witte lampion een Nederlandse vlag te maken. (leuk voor koningsdag)

Mocht je vragen hebben over lampionnen of een van onze andere producten dan kan je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Hier zal je telefonisch verder geholpen worden.
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."