De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blauwe lampion - Brandvertragend - 40cm

Blauwe lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

Onze lampionnen kunnen voor alle evenementen ingezet worden. Zowel grootschalige feesten als kleinschalige feesten. Maar ook voor alle soort feestjes. Denk daarbij aan bruiloften maar ook aan de grote festivals. Zo is deze lichtblauwe lampion perfect in te zetten tijden kleurrijke festivals in de zomer.

Brandvertragende lampionnen, wat houdt het in

Het verschil met de normale lampionnen zit hem niet in het uiterlijk. De brandvertragende lampionnen zijn gemaakt van papier wat minder snel vlam vat en langzamer brandt. Hierbij draag je bij aan de brandveiligheid van je evenement.

Lichtblauwe lampionnen combineren

Tijdens kleurrijke festivals zijn onze lampionnen natuurlijk super mooi te combineren met confetti shooters. Maar je kan ook lampionnen combineren met andere lampionnen. Zo kun je deze blauwe lampion gebruiken om samen met de rode lampion en de witte lampion een Nederlandse vlag te maken. (leuk voor koningsdag)

Mocht je vragen hebben over lampionnen of een van onze andere producten dan kan je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Hier zal je telefonisch verder geholpen worden.

Nog 148 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.93