De Horeca Bazaar

Blauwe lampion - Brandvertragend - 40cm

Blauwe lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

Onze lampionnen kunnen voor alle evenementen ingezet worden. Zowel grootschalige feesten als kleinschalige feesten. Maar ook voor alle soort feestjes. Denk daarbij aan bruiloften maar ook aan de grote festivals. Zo is deze lichtblauwe lampion perfect in te zetten tijden kleurrijke festivals in de zomer.

Brandvertragende lampionnen, wat houdt het in

Het verschil met de normale lampionnen zit hem niet in het uiterlijk. De brandvertragende lampionnen zijn gemaakt van papier wat minder snel vlam vat en langzamer brandt. Hierbij draag je bij aan de brandveiligheid van je evenement.

Lichtblauwe lampionnen combineren

Tijdens kleurrijke festivals zijn onze lampionnen natuurlijk super mooi te combineren met confetti shooters. Maar je kan ook lampionnen combineren met andere lampionnen. Zo kun je deze blauwe lampion gebruiken om samen met de rode lampion en de witte lampion een Nederlandse vlag te maken. (leuk voor koningsdag)

Mocht je vragen hebben over lampionnen of een van onze andere producten dan kan je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Hier zal je telefonisch verder geholpen worden.

Meer info
Minder info

Nog 113 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

lichtblauwe lampion gender reveal
lichtblauwe lampion gender reveal
lampion lampionnen lampion
lampion lampionnen lampion

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.93
1 10 9.1 2908
10 10