De Horeca Bazaar

Foam hand - Rock - Roze

Roze foam hand rock, super leuk voor op jouw event!

Het hedendaagse uitgaansleven heeft duidelijk een kernwoord: Beleving! Beleving staat tegenwoordig centraal bij het organiseren van evenementen, clubconcepten, festivals en in de horecagelegenheden. Gasten willen (of moeten) geprikkeld worden en blijven om hun aandacht niet te verliezen en om een goede avond te hebben. Om het Wow-effect te creëren dient er zelfs nog een stapje extra gezet te worden. Niet voor niets worden er danseressen, prachtige decors, vuurwerk show, etc, etc ingezet om gasten te vermaken. Ook met vernieuwende feestartikelen is het mogelijk dit extra stapje te zetten. Zo dienen ook wij vernieuwend te zijn in ons aanbod feestartikelen. Ons nieuwste topartikel: de foam hand!

Foam hand populair feestartikel dat over is komen waaien uit de VS!

De foam hand is in Amerika al jaren een van de meest geziene feestartikelen. Vooral als supportersitem bij sportwedstrijden wordt de foam hand erg veel gebruikt. Deze hype is inmiddels over komen waaien uit de VS en wordt de foam hand ook bij ons enorm veel ingezet als supportersitem en feestartikel op festivals, stadions en andere evenementen. De opvallende grote foam hand is daarnaast nog eens helemaal naar eigen smaak te personaliseren met de krijtstift die wij er gratis bijleveren. Hiermee kunt u zelf teksten schrijven op de foam hand en nog meer opvallen in de menigte! Misschien mooi in combinatie met de roze ballonnen van 60cm of de MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm roze.

Foam hand kopen met de garantie op de laagste prijs!

Natuurlijk zijn feestartikelen belangrijk in de horeca en op evenementen. Maar wij beseffen maar al te goed dat er ook geld verdient moet worden en dat feestartikelen (op korte termijn) geen omzet boost geven. Daarom is het zaak om de leukste feestartikelen te hebben tegen de laagst mogelijke prijs..... Precies waar De Horeca Bazaar voor staat! Wij kopen als onze feestartikelen, en dus ook de foam hand, enorm grootschalig in. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen die we weer teruggeven aan onze klanten, aan u dus. Vandaar dat wij de laagste prijs kunnen garanderen voor de foam handen! Bijkomend voordeel is dat wij onze verschillende modellen en kleuren foam handen altijd uit voorraad kunnen leveren en onze 24-uurs service kunnen garanderen. Foam handen kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 648 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

goedkope-grote-foam-hand-kopen
goedkope-grote-foam-hand-kopen
Grote foam hand roze kopen
Grote foam hand roze kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.62
1 10 9.1 2908
10 10