De Horeca Bazaar

Foam hand - Rock - Rood

De Foam hand is al jaren een hype in Amerika, nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Feestartikelen, party- en horecagadgets zijn tegenwoordig cruciaal voor de bezoekersbeleving bij klanten. Festivalbezoekers en andere feestgangers zijn tegenwoordig, meer dan ooit tevoren, verwend geraakt met prikkels en beleving. Op grootschalige festivals zien we danseressen, vuurwerkshows, prachtige decors, stages en de bekendste DJs. Gasten worden bijna iedere seconde geprikkeld en dat wordt dan de ondergrens waar je bijna aan MOET voldoen als festival zijnde. daar wil je bovenop natuurlijk nog wat extra's om dat echte Wow-effect te kunnen realiseren. Wij gaan die uitdaging graag met u aan met de leukste, en meest vernieuwende feestartikelen zoals deze foam handen!

Foam hand inclusief gratis krijtstift, de nieuwste rage in feestartikelen!

deze grote rode foam hand heeft een gestrekte wijsvinger en pink. Vaak wordt met deze uitdrukking "rock" bedoeld. De foam handen zijn in Amerika bekend geworden vanwege de populariteit van de foam handen tijdens sportwedstrijden. Op de tribunes wordt fanatiek gezwaaid met een foam hand die hun eigen team support. Onze foam handen gaan altijd inclusief krijtstift waarmee u zelf teksten aan kan brengen op de foam hand. Op deze manier kunt u al kleine aantallen met uw eigen logo of tekst bewerken. Goed in combinatie met rode Bengaalse stadion fakkels of rode festivalbrillen.

Foam handen kopen met de garantie op de laagste prijs!

Wij kopen de foam handen enorm grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren op de inkoop van de foam handen. We kopen de foam handen direct bij de fabrikant, op deze manier gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar en kunnen we de verkregen marge teruggeven aan onze klanten..... aan u dus. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze foam handen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw foam handen kopen voor vandaag 16:00 uur = morgen al bij u in huis!
Grote foam hand kopen Goedkope grote foam rood kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."