De Horeca Bazaar

Strandbal 50cm

Deze strandbal heeft een diameter van ongeveer 40cm opgeblazen en een diameter van 50cm onopgeblazen.

Festivals zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Wat heeft ervoor gezorgd dat muziekevenementen zo populair geworden zijn in zo'n korte tijd? Het kernwoord van deze opkomst is "beleving". Het uitgaanspubliek wil non-stop vermaakt worden, elke seconde moet benut worden. Het huidige uitgaanspubliek is verwend geraakt en wil elke seconde geëntertaind worden. Om deze reden zien we de strandballen en ballonnen tegenwoordig over onze hoofden vliegen op festivals en evenementen.

Van strandbal tot opblaaskrokodil

Alle artikelen die bij kunnen dragen tot een verhoogde sfeer zijn welkom op de hedendaagse festivals, zo ook de strandballen en opblaasdieren. Waar het 10 jaar geleden nog ondenkbaar zou zijn dat deze producten als feestartikelen bestempeld zouden worden, daar is het nu toch echt realiteit geworden. Festival organisatoren kopen de strandballen massaal in!
Een DJ is de pionier geweest op dit gebied. Zijn act werd al snel bekend vanwege de grote hoeveelheid inflatables dat het publiek in werd gegooid, wat een aantal jaar geleden nog uniek was. Vanwege de massale, positieve reactie van de fans werden de strandballen en opblaasdieren in korte tijd een zeer bekend fenomeen op evenementen en op festivals. Het zorgt er mede voor dat je als bezoeker non stop iets te zien krijgt, je wordt geprikkeld, en daar gaat het om!

Strandbal als feestdecoratie

De strandbal kan tegenwoordig dus gezien worden als feestartikel. Maar zeker ook als feestdecoratie. Waar de strandballen op festivals het publiek in worden gegooid, daar worden ze in de horeca vaak gebruikt als feestdecoratie. Bij verschillende themafeesten (Hawaii party, beach party, summer party) zien we vaak strandballen en Hawaii kettingen aan het plafond hangen. Onze mega strandballen worden vaak in combinatie met gebruikt als decoratie bij de entree om het themafeest nog meer uitstraling te geven!

Goedkope strandballen en opblaasdieren tegen de laagste prijs van Nederland!

Net als al onze andere feestartikelen, bieden wij de strandbal aan tegen de laagste prijs van Nederland. Hoe wij dit kunnen garanderen? Wij importeren onze strandballen en inflatables altijd direct vanuit de fabriek, op deze manier schakelen wij de dure tussenhandel er tussenuit. De marge die overblijft kunnen we teruggeven aan onze klanten, aan u dus.
Daarnaast kopen we onze strandballen en opblaasbare dieren enorm grootschalig in. Dit heeft als gevolg dat we onze inflatables altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw goedkope strandballen online kopen voor 18:00 = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 249 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Grote strandbal 107cm

Deze strandbal heeft een diameter van ongeveer 85cm opgeblazen en een diameter van 107cm onopgeblazen.

Grote strandbal 107cm kopen
Op voorraad!
Vanaf
4,12
Per stuk
Bekijken
Strandbal 50cm online
Strandbal 50cm online
feesttivoli
feesttivoli
759b69875c_1398179785_Opblaasdieren__lis
759b69875c_1398179785_Opblaasdieren__lis

Wij gebruiken cookies

Intex
EUR 2030-01-01 1.75
1 10 9.1 2908
10 10