De Horeca Bazaar

LED ijsblokjes - Multicolor

Prachtig effect met deze multicolor led ijsblokjes!

  • LED lichtje gaat aan wanneer de sensoren gelijktijdig geraakt worden (bijv in het water)

Ons uitgaansleven verandert in zeer rap tempo. Het uitgaanspubliek wordt dusdanig verwend dat ze tegenwoordig verwachten, of misschien zelfs wel eisen, om non stop geprikkeld en vermaakt te worden. Uw gasten willen in de spotlights staan en willen dat u ze vermaakt. Door de enorme opkomst van festivals en evenementen zijn deze ontwikkelingen alleen nog maar harder en harder gegaan. Tegenwoordig zijn LED foam sticks, glow sticks, ballonnen en andere feestartikelen eerder basis benodigdheden dan overbodige luxe!
Wij zorgen ervoor dat u uw gasten kan bieden wat ze willen! Dat uw gasten het ware wow-effect beleven en de volgende keer zeker terugkeren naar uw horecagelegenheid, festival of evenement!

Hoe werken de led ijsklontjes precies?

Onze led ijsklontje hebben afmetingen van 2,5x2,5x2,5cm. Ze zijn voorzien van sensoren die geactiveerd worden wanneer beide sensoren geraakt worden. Het beste voorbeeld is wanneer de sensoren in het water liggen, dan worden de sensoren perfect geactiveerd. Ook zorgt dit voor een zeer efficiënt gebruik van de ledjes die in het ijsblokje zitten, wanneer je ze uit uw ijsemmer, of karaf water haalt, dan houden de led ijsblokjes (wanneer ze droog zijn) ook weer op met branden. Op deze manier zijn onze led ijsblokjes prima her te gebruiken voor de volgende avond!
Deze led ijsblokjes is de variant "multicolor" en verandert op een prachtige manier van kleur!

Hoe worden deze led ijsblokjes gebruikt?

Deze prachtige led ijsblokjes worden zeer veel ingezet in de horeca, op evenementen, maar wordt zeker ook erg veel gebruikt door particulieren. De led ijsblokjes worden meestal ingezet in ijs emmers, in een karaf water of gewoon in een drankje. Ook uw bottle service kunt u een extra boost geven door gebruik te maken van de led ijsblokjes..... Op deze manier zet u uw betere klanten letterlijk in de spotlights!

Led ijsblokjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij proberen u de leukste producten en feestartikelen aan te bieden zodat u uw gasten optimaal kan entertainen. Daar horen deze led ijsblokjes zeker bij! Werkelijk een prachtproduct! Daarnaast geven wij ten alle tijden de garantie op de laagste prijs! Elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!
Deze laagste prijs kunnen wij garanderen omdat we enorm grootschalig inkopen. Vanwege deze import op grote schaal, kunnen wij de led ijsblokjes altijd uit voorraad leveren; vandaag voor 18:00 uur bestellen = morgen al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 201 set op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
LED ijsblokjes multicolor
LED ijsblokjes multicolor
LED ijsblokjes multicolor kopen
LED ijsblokjes multicolor kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 15.06
1 10 9.1 2889
10 10