De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm zwart

MagicFX streamer shooters; absulote party must haves voor ieder event! Professionele streamer shooters zijn tegenwoordig niet meer te missen!

MagicFx is de absolute topspeler op het gebied van speciale effecten voor horeca, evenementen en festivals. Iedere kroegeigenaar, festivalorganisator of evenementenorganisatie kent het merk en de producten van MagicFX. Van CO2 effecten tot confetti guns en van vlammeneffecten tot elektrische streamer shooters; MagicFX biedt het allemaal met hoogwaardige kwaliteit. MagicFX biedt beleving, het WOW-effect en de effecten waar mensen nog lang na uw evenement over na zullen praten. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX. Wij combineren de kwalitatief hoogwaardige special effects van MagicFX met de laagste prijs garantie van De Horeca Bazaar.

Streamer kanonnen; koning onder de feestartikelen!

Feestartikelen bestaan er in vele soorten en maten. De streamer shooters zijn zeer hoogwaardige feestartikelen die voor een waanzinnig effect zorgen onder uw gasten. Streamer kanonnen zijn net wat opvallender dan de confetti shooters vanwege hun lange slierten die door de lucht vliegen. In combinatie met andere feestartikelen zoals onze foam sticks en ijsfonteinen, zorgt u met de streamer shooters voor een adembenemende totaalbeleving. Ondanks dat de streamer shooters erg populair zijn bij grote en kleine evenementen; zijn deze 80cm zwarte streamer shooters vooral geschikt voor grootschalige evenementen, festivals, sportevenementen of popconcerten vanwege het grote bereik van de 80cm streamer shooter.

De zwarte 80cm streamer shooter kopen kan al vanaf 1 shooter. Bekijk ook onze staffelkortingen om uw MagicFX streamer shooters nog voordeliger aan te kunnen kopen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78