De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm zwart

MagicFX streamer shooters; absulote party must haves voor ieder event! Professionele streamer shooters zijn tegenwoordig niet meer te missen!

Confetti kanonnen kopen goedkope handmatige streamer kanon
MagicFx is de absolute topspeler op het gebied van speciale effecten voor horeca, evenementen en festivals. Iedere kroegeigenaar, festivalorganisator of evenementenorganisatie kent het merk en de producten van MagicFX. Van CO2 effecten tot confetti guns en van vlammeneffecten tot elektrische streamer shooters; MagicFX biedt het allemaal met hoogwaardige kwaliteit. MagicFX biedt beleving, het WOW-effect en de effecten waar mensen nog lang na uw evenement over na zullen praten. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX. Wij combineren de kwalitatief hoogwaardige special effects van MagicFX met de laagste prijs garantie van De Horeca Bazaar.

Streamer kanonnen; koning onder de feestartikelen!


Feestartikelen bestaan er in vele soorten en maten. De streamer shooters zijn zeer hoogwaardige feestartikelen die voor een waanzinnig effect zorgen onder uw gasten. Streamer kanonnen zijn net wat opvallender dan de confetti shooters vanwege hun lange slierten die door de lucht vliegen. In combinatie met andere feestartikelen zoals onze foam sticks en ijsfonteinen, zorgt u met de streamer shooters voor een adembenemende totaalbeleving. Ondanks dat de streamer shooters erg populair zijn bij grote en kleine evenementen; zijn deze 80cm zwarte streamer shooters vooral geschikt voor grootschalige evenementen, festivals, sportevenementen of popconcerten vanwege het grote bereik van de 80cm streamer shooter

De zwarte 80cm streamer shooter kopen kan al vanaf 1 shooter. Bekijk ook onze staffelkortingen om uw MagicFX streamer shooters nog voordeliger aan te kunnen kopen.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?