De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm wit

Deze professionele streamer shooters van MagicFX zijn onmisbaar op uw evenement. Deze streamer shooters geven het publiek de tijd van uw leven.

Confetti kanonnen MagicFX Streamers alle kleuren Witte streamer shooters handmatig MagicF
Het streamer kanon is al zeer geruime tijd een belangrijke party gadget. Streamer kanonnen zijn in te zetten als festival gadget bij grootschalige dance events, festivals, popconcerten of sportevenementen. Echter is de streamer shooter ook erg geschikt als horeca gadget in cafés, kroegen, clubs en discotheken. Verder zijn de shooters in te zetten voor bedrijfsfeestjes, bruiloften, feestelijke openingen, etc. Het streamer kanon leent zich uitstekend om de hoogtepunten van een feest extra te benadrukken. De streamer shooters geven een extra dimensie aan uw event. In een wereld waar steeds meer om beleving draait zijn de streamer kanonnen niet meer weg te denken.

Het streamer kanon is al per stuk te bestellen. Bij bestellingen boven de 300 streamer shooters maken wij graag een offerte op maat voor u.

Online uw streamer kanonnen bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland.

Tip: Steeds meer evenementen of feestelijke gelegenheden hebben het thema "wit". Om dit thema nog meer te benadrukken is het wellicht interessant om onze witte streamer kanonnnen te combineren met witte LED ballonnen en onze witte LED vingerlampjes.
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?