De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm wit&zilver

MagicFX streamer cannons; onmisbaar onder uw feestartikelen! Met een handomdraai een gevulde glinsterende ruimte met deze prachtige streamer shooters.

De laatste jaren hebben de special effects definitief hun intreden gemaakt in de wereld van horeca, evenementen en festivals. MagicFX heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in deze ontwikkeling. De MagicFX CO2 jets, MagicFX confetti shooters, MagicFX vlammeneffecten, en nog veel meer effecten die niet meer weg te denken zijn uit de uitgaanswereld. Wereldwijd worden de producten van MagicFX gebruikt. Door het innovatieve karakter van MagicFX zal het die rol ook niet snel meer kwijtraken. Door steeds nieuwe producten en effecten te creëren, creëert MagicFX een hele eigen markt. MagicFX heeft ervoor gezorgd dat het uitgaanspubliek geen genoegen meer neemt met enkel muziek en een (bekende) DJ; mensen willen non stop vermaakt worden. Wij zijn erg trots te kunnen zeggen dat wij internationaal zakenpartner zijn van MagicFX.

MagicFX streamer kanonnen; onmisbaar onder uw feestartikelen!

Streamer kanonnen worden steeds populairder onder eventorganisatoren. Waar voorheen vooral de MagicFX confetti shooters gebruikt werden om de sfeer tijdens een event te verhogen, raken nu de streamer shooter steeds meer in trek. De kleine streamer kanonnen worden veel gebruikt in de horeca, tijdens bruiloften, verjaardagsfeesten of bedrijfsfeestjes. De 80cm streamer kanonnen worden, vanwege hun grote reikwijdte, vooral erg veel ingezet op grootschalige evenementen, tijdens sfeeracties voor voetbalwedstrijden of voor grote popconcerten. Deze wit met metallic gecombineerde streamer shooters verzorgen een zeer feestelijke sfeer, ideaal voor de kerstdagen, oud &nieuw of tijdens een bruiloft.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.81