De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm roze

Streamer shooters als ultieme horeca en festival gadgets! Deze streamer shooters laten de grond schudden!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects voor horeca en evenementen. Op de grootste festivals ter wereld zijn de special effects van MagicFX onmisbaar geworden. Het uitgaanspubliek wordt steeds kritischer en willen dan ook steeds meer geprikkeld worden tijdens hun dagje uit. MagicFX biedt CO2 effecten, vlammeneffecten, confetti effecten en streamer effecten met de hoogste kwaliteit. Deze producten en gadgets bieden de ultieme uitgaansbeleving. Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat De Horeca Bazaar officieel partner is van MagicFX. Wij bieden de hoogwaardige special effects aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Roze streamer shooters als onderscheidende party gadget

Steeds vaker zien we de streamer shooter op festivals, evenementen, popconcerten, in voetbalstadions, etc. Deze zeer opvallende streamer shooters zorgen voor een verbluffend effect onder uw gasten. De vliegende roze slierten zorgen ervoor dat uw publiek na zal praten over uw event. Naast de eerder genoemde grootschalige evenementen wordt de streamer shooter ook steeds vaker ingezet bij bruiloften, bij feestelijke openingen, als horeca gadget, etc. Echter zijn deze 80cm roze streamer shooters het meest geschikt voor grootschalige evenementen vanwege hun grote bereik. Voor kleinschalige evenementen zijn onze 28cm streamer shooters wellicht een beter alternatief.

Roze streamer shooters kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een grote hoeveelheid roze streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78