De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm paars

Streamer kanonnen; ultieme feestartikel voor horeca en evenementen! Streamer shooters voor de laagste prijs garantie van Nederland!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX geeft beleving een hele nieuwe dimensie. MagicFX is gespecialiseerd op het gebied van special effects voor horeca, evenementen en festivals. Overal ter wereld worden de producten, gadgets en effecten van magicFX gebruikt om de ultieme beleving te creëren onder de feestende mensen. De CO2 effecten, confetti gadgets, vlammen effecten, streamer shooters, etc van MagicFX zijn stuk voor stuk van het hoogste niveau en bezorgen uw gasten het WOW-effect. Bij het gebruik van de special effects van MagicFX, dat is het moment dat uw gasten hun mobiel pakken en indirect reclame voor uw evenement maken via social media. De Horeca Bazaar combineert de ultieme effecten van MagicFX met de laagste prijsgarantie, waardoor het nog toegankelijker wordt om uw gasten volop te laten genieten!

MagicFX streamer shooters kopen tegen de laagste prijs!

Streamer shooters worden meer en meer populair. Zowel op kleinschalige bruiloften als op immense festivals zorgen de streamer kanonnen van MagicFX voor een overweldigend effect onder uw gasten. De lange slierten die door de lucht vliegen zorgen ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw event. Ook nationaal en internationaal bekende DJs maken steeds vaker gebruik van de streamer shooters voor hun eigen show. Wanneer u de streamer shooters combineert met onze andere feestartikelen zoals onze foam sticks en led ballonnen, dan creëert u echt een totaalbeleving. Deze paarse 80cm streamer shooters zijn het meest geschikt voor grotere evenementen vanwege hun grote reikwijdte, voor kleinere events of bruiloften zijn onze 28cm streamer shooters wellicht meer geschikt.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti kanon paars
Confetti kanon paars
Paarse streamer shooters horeca gadget
Paarse streamer shooters horeca gadget

Wij gebruiken cookies