De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic zilver

MagicFx zilveren streamer cannons voor het echte feestgevoel, deze prachtige streamer shooters toveren elke overwinning om tot een waar spektakel!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van speciale effecten voor horeca, evenementen en festivals. Special effects zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst en bijna niet meer weg te denken uit onze huidige party scene. Zo zijn de MagicFX CO2 jet, MagicFX confetti gun en de MagicFX streamer shooters steeds meer vaste party gadgets. Wij delen de mening van MagicFX dat het sleutelwoord voor hedendaagse evenementen "beleving" is. Mensen willen non-stop geprikkeld en vermaakt worden, enkel muziek en wat bekende DJs is niet meer genoeg. De special effects van MagicFX zorgen ervoor dat er nagepraat zal worden over uw evenement en dat mensen beelden van uw festival delen op hun social media. Zorg ervoor dat u altijd blijft vernieuwen, let daarom goed op de innovatieve belevingsproducten van MagicFX!

Handheld zilveren streamer shooters; baas onder de feestartikelen!

De vraag naar streamer shooters wordt internationaal groter en groter. Waar het voorheen vooral de confetti shooters waren die voor de sfeerverhoging moesten zorgen, zijn het nu de streamer cannons die steeds meer aan marktaandeel beginnen te winnen. De lange slierten die door de lucht vliegen geven een onvergetelijk effect. Onze kleine streamer kanonnen worden vooral erg veel besteld als bruiloft gadget, voor prive feesten of als horeca gadget. Deze 80cm streamer shooter wordt erg veel gebruikt voor sfeeracties van voetbalwedstrijden, tijdens grote festivals of tijdens immense popconcerten. Onze andere feestartikelen en party gadgets zoals onze led foamstick, led ring of de ijsfontein vergroten het effect van de metallic streamer shooters; het zorgt voor een ultieme totaalbeleving.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
11.81