De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic zilver

MagicFx zilveren streamer cannons voor het echte feestgevoel, deze prachtige streamer shooters toveren elke overwinning om tot een waar spektakel!

  • Voor meer informatie over onze confetti kanonnen, zoals bijvoorbeeld de reikwijdte en het grote verschil tussen onze MagicFX confetti kanonnen en die van budget stores? Bekijk dan onze confetti kanon blog

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van speciale effecten voor horeca, evenementen en festivals. Special effects zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst en bijna niet meer weg te denken uit onze huidige party scene. Zo zijn de MagicFX CO2 jet, MagicFX confetti gun en de MagicFX streamer shooters steeds meer vaste party gadgets. Wij delen de mening van MagicFX dat het sleutelwoord voor hedendaagse evenementen "beleving" is. Mensen willen non-stop geprikkeld en vermaakt worden, enkel muziek en wat bekende DJs is niet meer genoeg. De special effects van MagicFX zorgen ervoor dat er nagepraat zal worden over uw evenement en dat mensen beelden van uw festival delen op hun social media. Zorg ervoor dat u altijd blijft vernieuwen, let daarom goed op de innovatieve belevingsproducten van MagicFX!

Handheld zilveren streamer shooters; baas onder de feestartikelen!

De vraag naar streamer shooters wordt internationaal groter en groter. Waar het voorheen vooral de confetti shooters waren die voor de sfeerverhoging moesten zorgen, zijn het nu de streamer cannons die steeds meer aan marktaandeel beginnen te winnen. De lange slierten die door de lucht vliegen geven een onvergetelijk effect. Onze kleine streamer kanonnen worden vooral erg veel besteld als bruiloft gadget, voor prive feesten of als horeca gadget. Deze 80cm streamer shooter wordt erg veel gebruikt voor sfeeracties van voetbalwedstrijden, tijdens grote festivals of tijdens immense popconcerten. Onze andere feestartikelen en party gadgets zoals onze led foamstick, led ring of de ijsfontein vergroten het effect van de metallic streamer shooters; het zorgt voor een ultieme totaalbeleving.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti shooter bruiloft
Confetti shooter bruiloft
goedkope Streamer shooters handmatig
goedkope Streamer shooters handmatig

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 11.81
1 10 9.1 2908
10 10