De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm lichtgroen

Streamer shooters als ultieme feestartikelen! Prachtige streamer shooters voor een zacht prijsje.

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Deze special effects worden ook steeds belangrijker in de uitgaanswereld. Het uitgaanspubliek raakt meer en meer verwend door de non stop prikkels en entertainment die geboden wordt op festivals en evenementen. De CO2 effecten, vlameffecten, confetti gadgets, streamer shooters, etc zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse uitgaanswereld. Wij zijn dan ook trots om te mogen zeggen dat we officieel partner zijn van het wereldbekende bedrijf MagicFX. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Goedkope streamer kanonnen als ultieme feest gadget

Waar streamers zijn, daar is het feest. Meer en meer worden de streamer shooters ingezet om beleving te creëren. Of het nu ingezet wordt als horeca gadget, als festival gadget of als feestartikel tijdens bijv een bruiloft of bedrijfsfeest, de streamer shooters zorgen altijd en overal voor een adembenemend effect. De rondvliegende slierten zorgen ervoor dat het publiek uw evenement nog lang zal heugen. Om een totaalbeleving te creëren kunt u de streamer shooters combineren met onze andere feestartikelen zoals de foam sticks of de hwaii kransen, de effecten zullen elkaar alleen maar versterken! Deze 80cm licht groene streamer kanonnen zijn vanwege hun grote reikwijdte het meest geschikt voor grootschalige evenementen of popconcerten. Voor de kleinere horecagelegenheden of intieme feestjes zijn de 28cm streamer shooters wellicht meer geschikt.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78