De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm lichtgroen

Streamer shooters als ultieme feestartikelen! Prachtige streamer shooters voor een zacht prijsje.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Deze special effects worden ook steeds belangrijker in de uitgaanswereld. Het uitgaanspubliek raakt meer en meer verwend door de non stop prikkels en entertainment die geboden wordt op festivals en evenementen. De CO2 effecten, vlameffecten, confetti gadgets, streamer shooters, etc zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse uitgaanswereld. Wij zijn dan ook trots om te mogen zeggen dat we officieel partner zijn van het wereldbekende bedrijf MagicFX. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Goedkope streamer kanonnen als ultieme feest gadget

Waar streamers zijn, daar is het feest. Meer en meer worden de streamer shooters ingezet om beleving te creëren. Of het nu ingezet wordt als horeca gadget, als festival gadget of als feestartikel tijdens bijv een bruiloft of bedrijfsfeest, de streamer shooters zorgen altijd en overal voor een adembenemend effect. De rondvliegende slierten zorgen ervoor dat het publiek uw evenement nog lang zal heugen. Om een totaalbeleving te creëren kunt u de streamer shooters combineren met onze andere feestartikelen zoals de foam sticks of de hwaii kransen, de effecten zullen elkaar alleen maar versterken! Deze 80cm licht groene streamer kanonnen zijn vanwege hun grote reikwijdte het meest geschikt voor grootschalige evenementen of popconcerten. Voor de kleinere horecagelegenheden of intieme feestjes zijn de 28cm streamer shooters wellicht meer geschikt.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti shooter MagicFX kopen
Confetti shooter MagicFX kopen
Streamer show festival feestartikelen
Streamer show festival feestartikelen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.78
1 10 9.1 2906
9 10