De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm lichtblauw

Goedkope blauwe streamer shooter van MagicFX, het ultieme feestartikel! Dat allemaal in combinate met onze snelle levering maakt het een echte musthave.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. MagicFX is groot geworden door zijn confetti, confetti effecten en confetti gadgets. De opmars van MagicFX is ook ingezet door het uitgaanspubliek dat steeds meer verwacht op het gebied van beleving als horeca gadgets en festival gadgets. Naast de confetti effecten staat MagicFX ook bekend vanwege zijn hoogwaardige CO2 effecten, vlameffecten, streamer shooters, etc. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat De Horeca Bazaar officieel partner is van MagicFX. Wij combineren de kwalitatief hoogstaande specialfx van MagicFX met de scherpste prijs garantie van De Horeca Bazaar!

Streamer shooters als ultieme party gadget

Streamer shooters zorgen voor net weer een stukje meer beleving dan confetti shooters. De lange slierten zorgen voor een waanzinnig effect onder uw gasten. De streamer kanonnen zijn in te zetten voor mega evenementen, festivals, concerten of sportevenementen. Echter worden de kleinere streamer shooters ook erg veel gebruikt op bruiloften, winkelopeningen, als horeca gadget, etc. Deze 80cm licht blauwe streamer shooter is echter meer geschikt voor de grotere evenementen, voor de kleinere events of horeca is onze 28cm MagicFX streamer shooter wellicht meer geschikt.

De blauwe MagicFX 80cm streamer shooter kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een grote hoeveelheid blauwe streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer info
Minder info

Slechts enkele op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti shooters magicFX kopen
Confetti shooters magicFX kopen
Streamer kanonnen horeca gadget MagicFX
Streamer kanonnen horeca gadget MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.78
1 10 9.1 2889
10 10