De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm lichtblauw

Goedkope blauwe streamer shooter van MagicFX, het ultieme feestartikel! Dat allemaal in combinate met onze snelle levering maakt het een echte musthave.

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. MagicFX is groot geworden door zijn confetti, confetti effecten en confetti gadgets. De opmars van MagicFX is ook ingezet door het uitgaanspubliek dat steeds meer verwacht op het gebied van beleving als horeca gadgets en festival gadgets. Naast de confetti effecten staat MagicFX ook bekend vanwege zijn hoogwaardige CO2 effecten, vlameffecten, streamer shooters, etc. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat De Horeca Bazaar officieel partner is van MagicFX. Wij combineren de kwalitatief hoogstaande specialfx van MagicFX met de scherpste prijs garantie van De Horeca Bazaar!

Streamer shooters als ultieme party gadget

Streamer shooters zorgen voor net weer een stukje meer beleving dan confetti shooters. De lange slierten zorgen voor een waanzinnig effect onder uw gasten. De streamer kanonnen zijn in te zetten voor mega evenementen, festivals, concerten of sportevenementen. Echter worden de kleinere streamer shooters ook erg veel gebruikt op bruiloften, winkelopeningen, als horeca gadget, etc. Deze 80cm licht blauwe streamer shooter is echter meer geschikt voor de grotere evenementen, voor de kleinere events of horeca is onze 28cm MagicFX streamer shooter wellicht meer geschikt.

De blauwe MagicFX 80cm streamer shooter kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een grote hoeveelheid blauwe streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
9.78