De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm geel

MagicFX gele streamer shooters; het ultieme feestartikel! Onmisbaar voor iedere bijzondere gebeurtenis, de streamer shooters van MagicFX

De special effects van MagicFX zijn onmisbaar op ieder evenement, festival , popconcert of groots sportevenement. Ook steeds meer kleinere events maken gebruik van de CO2 effecten, vlammeneffecten, confetti effecten of streamer effecten van MagicFX. Zo worden ze veelvuldig ingezet tijdens bruiloften, als horeca gadget, tijdens bedrijfsfeestjes, etc. MagicFX speelt in op de groeiende behoefte aan prikkels, aan beleving onder het kritisch wordende uitgaanspubliek. MagicFX is dan ook wereldwijd marktleider op het gebied van special effect, zij bezorgen feestgangers wereldwijd het WOW-effect. Wij zijn dan ook trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX; wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de scherste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Streamer kanonnen; hoogtepunt onder de feestartikelen!

Streamer shooters worden steeds populairder in feestend Nederland. Vaak worden de streamer kanonnen ook ingezet tijdens sfeeracties tijdens popconcerten en in voetbalstadions. Het overweldigende effect van de streamer shooters zorgen voor een verbluffend effect onder uw gasten. De streamer kanonnen zijn niet alleen geschikt voor grote evenementen, festivals of grote discotheken, ook tijdens bruiloften, in de horeca, voor winkelopeningen, etc wordt de streamer shooter veelvuldig ingezet. Deze gele MagicFX streamer shooter is vooral erg geschikt voor grotere events en festivals. Voor kleinere feestelijke gelegenheden is onze 28cm magicFX streamer shooter wellicht een beter variant.

Uw gele streamer shooter kopen kan al vanaf 1 stuk. Bekijk ook onze staffelvoordelen om onze hoogwaardige MagicFX streamer shooters nog voordeliger te kunnen kopen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78