De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm donkergroen

MagicFX streamer shooters, de ultieme party gadget tegen de scherpste prijs! Laat je feest opvallen met deze streamer shooters.

Tegenwoordig draait alles in het uitgaansleven om beleving, het WOW-effect. Dat is een ingezette trend die niet meer te stoppen is. dat is iets wat MagicFX erg goed begrepen heeft. MagicFX is marktleider op het gebied van special effects voor horeca, festivals en evnementen. De party gadgets en effecten van MagicFX voegen net dat extras aan uw evenement waardoor uw gasten nog lang na zullen praten over uw event. Van CO2-effecten tot confetti effecten en van vlammeneffecten tot streamer shooters; de producten van MagicFX zijn onmisbaar op een hedendaags evenement. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen da wij een officiële partner zijn van MagicFX. Koop uw MagicFX makkelijk en snel bij De Horeca Bazaar, wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Goedkope MagicFX streamer shooters kopen

Streamer shooters zijn erg populair onder de feestartikelen. Steeds vaker zien we de streamer shooter terug als horeca gadget of als festival gadget. Echter is de streamer shooter ook erg goed in te zetten bij grote sportevenementen, popconcerten of als bruiloft gadget. Streamer kanonnen verzorgen een nog groter effect onder uw gasten dan de confetti shooters. Deze donker groene 80cm streamer shooter is vooral erg geschikt voor grotere festivals en evenementen. Zorg ervoor dat het hoogtepunt van uw evenement ook echt als een hoogtepunt voelt voor uw publiek en bestel de MagicFX streamer shooters bij De Horeca Bazaar!

Onze streamer shooter kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een grote hoeveelheid streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.78