De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm wit&zilver

Professionele streamer shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Deze streamer shooters zijn onmisbaar en dienen als echt sfeermakers.

De wit met zilveren variant van de streamers shooters is perfect geschikt voor bruiloften of evenementen met een chique thema. Het geeft een feestelijk effect en geeft een fantastisch beeld vanwege de combinatie van witte en zilveren streamers.

Voor wie zijn de wit & zilveren streamer shooters?

De wit en zilveren streamer shooters van De Horeca Bazaar zijn, zoals eerder vernoemd, erg geschikt voor bruiloften, echter worden ze ook heel vaak gebruikt op outdoor evenementen. Het is erg leuk om voor dit soort evenementen een combinatie te maken met de wit zilveren streamer shooters en onze witte foamsticks voor een prachtig thema effect.

Hoe werken de streamer canons?

De streamer shooters zijn erg gemakkelijk te bedienen maar dienen niet op andere personen te worden gericht. De shooters zijn voorzien van een veiligheidsclipje en nadat deze verwijderd is van de handvat kan de shooter worden afgevuurd door de onderkant van de shooters te draaien. Het is erg mooi als de streamers vanaf een hoog punt worden afgeschoten.

De streamers worden u bij De Horeca Bazaar aangeboden voor de allerlaagste prijs. Bestel uw streamers vandaag nog voor 18:00 en u heeft ze de volgende dag al in huis!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.73