De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm wit&zilver

Professionele streamer shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Deze streamer shooters zijn onmisbaar en dienen als echt sfeermakers.

Confetti shooter wit en zilver bruiloft Zilveren streamer kanon feestartikelen
De wit met zilveren variant van de streamers shooters is perfect geschikt voor bruiloften of evenementen met een chique thema. Het geeft een feestelijk effect en geeft een fantastisch beeld vanwege de combinatie van witte en zilveren streamers.

Voor wie zijn de wit & zilveren streamer shooters?

De wit en zilveren streamer shooters van De Horeca Bazaar zijn, zoals eerder vernoemd, erg geschikt voor bruiloften, echter worden ze ook heel vaak gebruikt op outdoor evenementen. Het is erg leuk om voor dit soort evenementen een combinatie te maken met de wit zilveren streamer shooters en onze witte foamsticks voor een prachtig thema effect.

Hoe werken de streamer canons?

De streamer shooters zijn erg gemakkelijk te bedienen maar dienen niet op andere personen te worden gericht. De shooters zijn voorzien van een veiligheidsclipje en nadat deze verwijderd is van de handvat kan de shooter worden afgevuurd door de onderkant van de shooters te draaien. Het is erg mooi als de streamers vanaf een hoog punt worden afgeschoten.

De streamers worden u bij De Horeca Bazaar aangeboden voor de allerlaagste prijs. Bestel uw streamers vandaag nog voor 15:00 en u heeft ze de volgende dag al in huis!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?