De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm roze

Creëer de utlieme festival sfeer met de streamer canons! Een echte musthave op uw evenement, de streamer shooter.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Wanneer je tegenwoordig op een festival, evenementen, een kroeg, bar of club binnenloopt vallen ze niet meer weg te denken; de feestartikelen en partygadgets die puur gericht zijn op het prikkelen van de bezoekers van het desbetreffende evenement of gelegenheid. Omdat de festivalbezoeker, net als het reguliere uitgaanspubliek tegenwoordig geen genoeg meer kan krijgen van alle prikkels om dit soort evenementen zijn de gasten een beetje verwend geraakt. Zonder alle toeters en bellen is de beleving nou eenmaal niet wat het zou kunnen zijn. Zo zijn onze foamsticks en dus ook de streamer shooters tegenwoordig niet meer weg te denken uit de horeca en evenementen branche.

De streamers van De Horeca Bazaar

Om ervoor te zorgen dat het geen grote kostenpost word om het publiek te entertainen bieden wij bij De Horeca Bazaar de streamers aan voor de allerlaagste prijs van Nederland. Buiten het feit dat ze voor de laagste prijs worden aangeboden, zijn de streamer shooters ook nog van uitstekende kwaliteit. De streamers zijn al te bestellen per stuk, echter werken wij met staffelprijzen. Staffelprijzen houden simpelweg in; hoe groter het aantal, hoe groter de korting. Voor een bestelling boven de 300 stuk maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
confetti kanon kopen
confetti kanon kopen
confetti en streamers kopen
confetti en streamers kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2908
10 10