De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm rood

Dé nummer 1 festival gadget voor elk feest of evenement! Onmisbare streamer shooters, de echte knallers van ieder feest.

streamers en confetti pistool confetti en streamers kopen
Net als de foamsticks, de confetti shooters, de glowsticks... en noem zo maar op, zijn ook de streamer cannons erg populair aan het worden. Waar er eerst alleen op festivals gebruik werd gemaakt van confetti en streamers zie je het tegenwoordig ook erg vaak terug in de horeca uitgaansgelegenheden. De streamers zijn van uitstekende kwaliteit, wat de streamer shooters van De Horeca Bazaar zo speciaal maakt is dat het perfect is om over grote menigte mensen heen te schieten. Een outdoor festival is een perfect voorbeeld waar de streamer shooters perfect van pas komen. Hetgeen wat de streamer shooters onderscheidt van de confetti shooters is dat ze een grotere afstand afleggen voordat ze naar de grond toe dalen, het is voor lange afstanden bedoeld. Waar confetti naar beneden dwarrelt nadat het afgeschoten is hebben de streamers de tijd nog om na een zweefvlucht weer naar beneden te kunnen zakken.

Koop de streamer shooters van De Horeca Bazaar voor de laagste prijs van Nederland

Omdat wij van De Horeca Bazaar onze inkopen altijd rechtstreeks doen bij de fabrikant zorgen we ervoor dat de tussenhandelaar wegblijft, hierdoor kunnen we de laagste prijs van Nederland hanteren. Wanneer je de streamer canons voor 15:00 besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.
1 10 1516
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."