De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm paars

De streamer cannon is dé festival gadget voor de perfecte sfeer! Streamer shooters met snelle levering!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Horeca, festivals en all andere evenementen, ze zijn tegenwoordig steeds meer afhankelijk geworden van alle toeters en bellen die ervoor zorgen dat de gasten ook tevreden en terugkomende gasten worden. Denk bijvoorbeeld aan foamsticks, confetti shooters en dus ook.. streamer canons! Deze variant op de confetti shooter is enorm populair en kan het beste worden gebruik als er een grote ruimte ter beschikking is. Het geeft namelijk een soort gelijk effect als een confetti shooter, echter is het veel grootser, de streamers vliegen als het waren over het publiek heen voordat ze naar beneden dwarrelen.

Hoe werken de streamer shooters van De Horeca Bazaar?

Net als de confetti shooters kunnen de streamer shooters worden afgeschoten nadat het veiligheids clipje is verwijderd, het is dan de bedoeling om de onderkant van de shooters te draaien en de streamers zullen afgeschoten worden. Pas op, er zit veel kracht achter, richt daarom nooit de streamer shooter op andere personen!

Waarvoor zijn de streamers bedoeld?

De streamer shooters zijn, zoals eerder vermeld, vooral bedoeld voor grotere oppervlaktes. Een outdoor festival is waar je ze het meeste tegen zult komen. Ook binnen evenementen zoals indoor festivals of andere zakelijke of persoonlijke vieringen zijn mogelijkheden voor de streamer shooters, echter is het wel belangrijk dat er gelet word op de hoogte van het plafond en de afmetingen van de ruimte om de streamers nou eenmaal ver kunnen schieten.

Streamers voor de laagste prijs van Nederland

Vanwege onze laagste prijsgarantie heeft u uw magicfx streamer shooters voor de allerlaagste prijs van Nederland, dit geldt ook voor al onze andere producten. Als uw de streamers shooters van nog voor 15:00 besteld dan heeft u ze de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
confetti shooters kopen
confetti shooters kopen
MagicFX confetti
MagicFX confetti

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2906
9 10