De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm multicolor

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Streamer shooters met de laagste prijs garantie van Nederland!

De streamers geven een extra dimensie aan elk feest, of het nou een bruiloft, kinderfeest, festival of verjaardag is. Op elk evenement zijn de streamer shooters perfect om uw gasten een wauw gevoel te geven. De reden van groeiende populariteit van de confetti shooters en de streamer shooters is vanwege het fantastische effect dat ze geven, festivals kunnen niet meer zonder!

Streamer cannons van De Horeca Bazaar

De tijd waarin de streamers en confetti shooters, foamsticks, vlammende podia en andere feestartikelen een extraatje waren in de horeca en op festivals is voorbij. De vaste festival bezoekers en het uitgaanspubliek is gewend geraakt aan het feit dat er van alles aan te pas komt wanneer ze een dagje uitgaan. Omdat uw gasten grote verwachtingen hebben is het aan de festival organisatoren natuurlijk om deze grootse verwachtingen waar te maken of misschien wel te overtreffen! Met onze multicolor streamer shooters is dit geen enkel probleem. In combinatie met onze foamsticks, de ijsfonteinen en vele andere feestartikelen bezorgt u uw gasten een feestje om nooit meer te vergeten! En dat alles voor de allerlaagste prijs van Nederland.

Hoe werken de streamer shooters van De Horeca Bazaar?

De streamer cannons en confetti shooters werken beide hetzelfde en zijn erg eenvoudig te bedienen, let er wel goed op dat de buizen niet afgeschoten worden op andere personen vanwege de flinke kracht die er achter kan zitten wanneer u niet genoeg afstand neemt. De buizen zijn voorzien van een veiligheidsclipje in de vorm van een plasticje om de buis heen. Wanneer het plastic randje is verwijderd kunt u simpelweg de onderkant aandraaien en de streamers zullen worden afgeschoten.

De streamers worden u aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland! Bestel de streamer kanonnen vandaag voor 18:00 en u heeft uw bestelling morgen al bij u thuis.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15