De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm lichtblauw

Laat het feest exploderen met een knal van confetti! Streamer shooters vandaag besteld, morgen in huis!

MagicFX is producent en wereldwijd marktleider op het gebied van confetti, confetti kanonnen en overige special effects. In het hedendaagse uitgaansleven draait alles om sfeer en beleving. MagicFX is de producent die zich richt op deze facetten van entertainment. Met onder andere confetti shooters en streamer shooters, weten horecagelegenheden, festivals en andere evenementen uit de hele wereld de producten van MagicFX te vinden. MagicFX staat voor kwaliteit en beleving. De Horeca Bazaar is dus ook trots om hiermee samen te werken!

Confetti shooters voor een knalfeestje!

Confetti shooters werden normaal vaak teruggezien op kleine feesten, denk hierbij aan wanneer iemand geslaagd is, een surprise party of vrijgezellenfeest. Waar confetti is, is plezier! Ook werd er de afgelopen jaren een flinke opmars op het festivalterrein gemaakt op het gebied van special effects. en de Sound activated LED armbanden zijn een perfect voorbeeld daarvan! Festivals groeide, en de mensen die kwamen verwachtte telkens meer. Een groter feest met meer licht, geluid, podia en een lijst aan artiesten. Om het ultieme festivalgevoel te creëren werd steeds grootschaliger confetti shooters ingezet. Ook onze LED foam sticks

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15