De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm geel

Handheld streamer shooters zijn het hoogtepunt van elk feest of festival! Streamer shooters voor de laagste prijs garantie!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Buiten het feit dat de horeca en festivals zich blijven ontwikkelen zijn de verwachtingspatronen van het uitgaanspubliek ook niet onveranderd gebleven. Mensen zijn steeds meer opzoek naar nieuwe ervaring en prikkels, sensatie is waar het tegenwoordig allemaal om draait. Omdat de horeca en festivals dit natuurlijk willen blijven waarmaken voor de gasten, hebben ze niet meer genoeg aan wat leuk barpersoneel en een goede DJ.

De streamers van De Horeca Bazaar op elk feest en festival!

Om de hoge verwachtingen van de enthousiasten gasten waar te kunnen maken, of zelfs te overtreffen, maken nagenoeg alle horeca eigenaren, festival organisatoren en evenementenbureau's tegenwoordig gebruik van confetti shooters, foamsticks, ballonnen en natuurlijk ook de streamer shooters! De outdoor festival scéne is waar je de streamer shooters het meest terug zult vinden, echter gebruiken veel particulieren ze ook voor kleine vieringen of voor speciale gelegenheden zoals bruiloften.

Streamer shooters van De Horeca Bazaar met de laagste prijs garantie!

Buiten het feit om dat de professionele streamer shooters, afkomstig uit de fabriek van MagicFx, erg goed zijn op het gebied van kwaliteit, bieden wij van De Horeca Bazaar ze ook nog eens aan voor de allerlaagste prijs van Nederland. De streamer shooters zijn biologisch afbreekbaar en zijn daardoor dus ook perfect voor outdoor festivals en horeca gelegenheden.

Wanneer u de streamers shooters vandaag voor 18:00 nog besteld, heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
goedkope confetti shooters en streamers
goedkope confetti shooters en streamers
confetti shooters kopen
confetti shooters kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2906
9 10