De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm geel

Handheld streamer shooters zijn het hoogtepunt van elk feest of festival! Streamer shooters voor de laagste prijs garantie!

Buiten het feit dat de horeca en festivals zich blijven ontwikkelen zijn de verwachtingspatronen van het uitgaanspubliek ook niet onveranderd gebleven. Mensen zijn steeds meer opzoek naar nieuwe ervaring en prikkels, sensatie is waar het tegenwoordig allemaal om draait. Omdat de horeca en festivals dit natuurlijk willen blijven waarmaken voor de gasten, hebben ze niet meer genoeg aan wat leuk barpersoneel en een goede DJ.

De streamers van De Horeca Bazaar op elk feest en festival!

Om de hoge verwachtingen van de enthousiasten gasten waar te kunnen maken, of zelfs te overtreffen, maken nagenoeg alle horeca eigenaren, festival organisatoren en evenementenbureau's tegenwoordig gebruik van confetti shooters, foamsticks, ballonnen en natuurlijk ook de streamer shooters! De outdoor festival scéne is waar je de streamer shooters het meest terug zult vinden, echter gebruiken veel particulieren ze ook voor kleine vieringen of voor speciale gelegenheden zoals bruiloften.

Streamer shooters van De Horeca Bazaar met de laagste prijs garantie!

Buiten het feit om dat de professionele streamer shooters, afkomstig uit de fabriek van MagicFx, erg goed zijn op het gebied van kwaliteit, bieden wij van De Horeca Bazaar ze ook nog eens aan voor de allerlaagste prijs van Nederland. De streamer shooters zijn biologisch afbreekbaar en zijn daardoor dus ook perfect voor outdoor festivals en horeca gelegenheden.

Wanneer u de streamers shooters vandaag voor 18:00 nog besteld, heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2832
9.1
2832 Beoordelingen
"Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel..."
7.15