De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm donkerblauw

De beste kwaliteit streamer shooters van De Horeca Bazaar. Onmisbaar op uw feest of event, MagicFX professionele streamer shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De donkerblauwe streamers van De Horeca Bazaar zijn net als alle andere confetti shooters en streamer shooters afkomstig van de fabriek van MagicFx. De shooters zijn van professionele kwaliteit en bevatten streamers en confetti welke biologisch afbreekbaar zijn. De streamer shooters zijn het meeste terug te vinden op outdoor festivals maar worden steeds populairder in de horeca en ook voor particulier gebruik zijn ze steeds gewilder, denk hierbij aan kleine vieringen en bruiloften.

Hoe werken de streamers en confetti shooters?

De MagicFx streamer shooters zijn van professionele kwaliteit en zijn, zoals eerder genoemd, biologisch afbreekbaar. De handheld streamer cannons zijn erg gemakkelijk met de hand te bedienen. Voor de onervaren gebruiker is het handig om te weten dat de shooter een plastic randje heeft die moet worden verwijderen voor gebruik, ook is het belangrijk dat de shooters niet op andere personen te worden gericht wanneer deze niet genoeg afstand genomen heeft. Wanneer het plastic randje is verwijderd draait u simpelweg de handvat van de buis om zoals aangegeven op de shooter zelf.

De laagste prijs garantie voor alle streamers en confetti

Wij van De Horeca Bazaar bieden onze streamers aan voor de allerlaagste prijs van Nederland. Voor erg grote gebruikers maken wij voor u graag een offerte op maat op, vrijblijvend. Wanneer u vandaag voor 15:00 uw bestelling plaatst heeft u het morgen al in huis.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
confetti shooters en streamer kanonnen
confetti shooters en streamer kanonnen
confetti kanon bestellen
confetti kanon bestellen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2906
9 10