De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - zwart

Zwarte streamers; verrassende sfeerproducten voor bijzondere gelegenheden! Vul een streamer shooter met deze losse confetti, geef het een draai en het is feest!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Steeds vaker wordt er zeer nadrukkelijk ingespeeld op de emotie van feestgangers. Sexy danseressen, immense decors, prachtige aankleding, lasershows, indrukwekkende vuurwerkshows, massa mensen met led foam sticks, ijsfonteinen en nog ladingen vol met andere feestartikelen. MagicFX is echter marktleider op het gebied van sfeerproducten en special effects. De CO2-jets, vlammenspuiters, confetti gadgets, etc doen uw gasten versteld staan! De adembenemende special effects van MagicFX zijn dan ook over de gehele wereld bekend en worden gebruikt op werelds grootste festivals en evenementen. Wanneer de CO2- of vlameffecten van MagicFX ingezet worden, dat zijn de momenten dat het publiek foto's maakt of filmpjes upload op social media. Zorg ook dat er over uw evenement nagepraat gaat worden en maak gebruik van de producten en special effects van MagicFX!

Zwarte MagicFX streamers; verrassende sfeerproducten

Streamers zijn hot! Zowel voor de grote evenementen, popconcerten, sfeeracties en immense festivals als voor knusse horecagelegenheden, bruiloften, modeshows en andere intieme gelegenheden. Waar we voorheen vooral confetti naar beneden zagen dwarrelen zijn het nu ook erg vaak de streamers die boven onze hoofden voorbij komen. Zwarte streamers zijn populair onder een bepaalde doelgroep. We merken dat de zwarte streamers erg veel gebruikt worden bij industriële evenementen, techno-feestjes en ook zijn de zwarte streamers razend populair in Duitsland. De zwarte streamers geven uiteraard een zeer aparte sfeer aan uw festival of evenement. Alle soorten en kleuren streamers kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Losse confetti magic fx confetti shooter
Losse confetti magic fx confetti shooter

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2908
10 10