De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - roze

Streamers zijn de goedkope sfeerproducten voor iedere feestelijke gelegenheid! Deze losse streamers zijn gemakkelijk in te zetten tot echte sfeermakers!

Sfeer- en belevingsproducten worden steeds belangrijker in de huidige uitgaanswereld! Danseressen, immense decorstukken, vuurwerkshows, lasershows, nationaal en internationaal bekende DJs, led foamsticks, glow sticks en vrachten vol andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat het publiek zich non stop vermaakt. In dat kader zijn de producten en special effects van MagicFX onmisbaar! De spectaculaire CO2-jets, vlampatronen, streamer effecten en confetti gadgets zijn een kleine greep uit het zeer uitgebreide assortiment van MagicFX. MagicFX is dat ook pionier en marktleider op het gebied van sfeerproducten en special effects (vandaar ook wel eens de term specialFX). Wij zijn dan ook erg trots om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX.

Streamers als ultieme sfeerproducten voor horeca en festivals

Confetti is al sinds jaar en dag mega populair onder horecaeigenaren en festivalorganisatoren. Tegenwoordig zijn de streamers echter ook meer en meer in opkomst. Streamers zijn de sfeermakers in de horeca, op evenementen, tijdens bruiloften, modeshows, voetbalwedstrijden en andere feestelijke gebeurtenissen. De rondvliegende slierten zorgen voor een adembenemend effect onder uw gasten, steeds meer organisatoren kiezen dan ook voor de MagicFX streamers als toevoeging op hun andere feestartikelen. De effecten van streamers zorgen voor het wow-effect, zorgen ervoor dat er fotos en filmpjes worden gedeeld op social media en dat gasten "fan" worden van uw horecagelegenheid of event. Goedkope MagicFX streamers koopt u bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
3.03