De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - oranje

Oranje streamers; sfeerproducten voor het ultieme oranje gevoel! Hup Holland Hup met deze losse streamers!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Belevingsproducten en sfeerproducten zijn steeds belangrijker aan het worden in het uitgaansleven. Vuurwerkshows, lasereffecten, lichtshows, prachtige decors en decoratie, led foamsticks, glow sticks en andere feestartikelen zijn nodig om mensen non stop te vermaken en te entertainen. Op het gebied van belevingsproducten en sfeereffecten is MagicFX de absolute nr 1 van de wereld. Van CO2 geweren tot streamer shows en van vlammeneffecten tot confetti guns; de producten en special effects van MagicFX zorgen voor het absolute wow-effect onder uw gasten. Op de momenten dat de effecten van MagicFX ingezet worden; dat zijn de momenten dat gasten foto's en filmpjes maken van uw event en delen op hun social media. Zorg ervoor dat u bij blijft met het snel veranderende uitgaanleven en bekijk de producten van MagicFX en de andere feestartikelen en sfeerproducten van De Horeca Bazaar!

Oranje streamers; onmisbaar op ieder oranje feestje!

Koningsdag, EK en WK voetbal of hebben we weer een olympisch feestje? Voor al deze events zijn de oranje streamers onmisbaar! Streamers geven een waanzinnig effect wanneer ze over de menigte worden geschoten. Voor ieder type event hebben wij andere kleuren streamers beschikbaar. Zoals gezegd worden de oranje streamers erg veel verkocht tijdens de typische "oranje feestjes". Om de oranje sfeer helemaal te optimaliseren zijn de oranje streamers erg goed te gebruiken in combinatie met onze oranje led-ballonnen, oranje foam sticks en onze unieke oranje shotglaasjes. Maak uw oranje-feest compleet met de oranje feestartikelen van De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Losse confetti magic fx confetti shooter
Losse confetti magic fx confetti shooter

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2908
10 10