De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - multicolor

Deze losse streamers zijn perfect inzetbaar voor uw feest of event, combineer ze bijvoorbeeld eens met onze swirl fan of lege shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Het uitgaansleven is erg snel aan veranderingen onderhevig. Het uitgaanspubliek is kritischer en gaan bewuster om met hun te besteden geld. Daarom is het noodzaak om iets te bieden, om uw gasten te entertainen; danseressen, waanzinnige decors, laser- en vuurwerkshows, massa's led foam sticks, glow sticks, etc; alles om de gasten te vermaken. Op dit gebied zijn de producten van MagicFX dan ook onmisbaar. De CO2 jets, vlameffecten, streamer effecten en confetti gadgets zijn een kleine greep uit het innovatieve en kwalitatieve assortiment van MagicFX. Niet voor niets dat de producten van MagicFX wereldwijd gebruikt worden op de grootste festivals. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

Multicolor streamers; kleurrijke feestartikelen voor de perfecte sfeer!

Streamers zijn razend populair aan het worden. Waar het voorheen vooral confetti was dat gebruikt werd tijdens feesten en evenementen, zijn het nu ook vaak streamers die we voorbij zien komen. Streamers zorgen voor het wow effect, zorgen ervoor dat mensen napraten over de avond en uw event. Ook zijn dat de momenten op een avond dat uw gasten foto's en filmpjes maken van uw event en delen op hun social media kanalen. De kleur die u kiest voor de streamers is bepalend voor de sfeer die u creëert voor de avond. Deze multicolor streamers geven een frisse en vrolijke tint aan uw event. Ideaal te gebruiken bij zomerse evenementen, feestelijke openingen ed. Streamers koopt u tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Multicolor losse streamers confetti kope
Multicolor losse streamers confetti kope

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2908
10 10