De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - multicolor

Deze losse streamers zijn perfect inzetbaar voor uw feest of event, combineer ze bijvoorbeeld eens met onze swirl fan of lege shooters!

Het uitgaansleven is erg snel aan veranderingen onderhevig. Het uitgaanspubliek is kritischer en gaan bewuster om met hun te besteden geld. Daarom is het noodzaak om iets te bieden, om uw gasten te entertainen; danseressen, waanzinnige decors, laser- en vuurwerkshows, massa's led foam sticks, glow sticks, etc; alles om de gasten te vermaken. Op dit gebied zijn de producten van MagicFX dan ook onmisbaar. De CO2 jets, vlameffecten, streamer effecten en confetti gadgets zijn een kleine greep uit het innovatieve en kwalitatieve assortiment van MagicFX. Niet voor niets dat de producten van MagicFX wereldwijd gebruikt worden op de grootste festivals. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

Multicolor streamers; kleurrijke feestartikelen voor de perfecte sfeer!

Streamers zijn razend populair aan het worden. Waar het voorheen vooral confetti was dat gebruikt werd tijdens feesten en evenementen, zijn het nu ook vaak streamers die we voorbij zien komen. Streamers zorgen voor het wow effect, zorgen ervoor dat mensen napraten over de avond en uw event. Ook zijn dat de momenten op een avond dat uw gasten foto's en filmpjes maken van uw event en delen op hun social media kanalen. De kleur die u kiest voor de streamers is bepalend voor de sfeer die u creëert voor de avond. Deze multicolor streamers geven een frisse en vrolijke tint aan uw event. Ideaal te gebruiken bij zomerse evenementen, feestelijke openingen ed. Streamers koopt u tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.03