De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - lichtgroen

Vrolijke feestproducten voor horeca, festivals en andere events! Deze losse streamers zijn makkelijk inzetbaar als echte sfeermakers op uw event of beurs!

We komen tegenwoordig niks tekort wanneer we een dagje of avondje uitgaan naar de horeca, festivals of andere events. We kijken onze ogen uit met danseressen, vuurwerkspektakel, lasershows, massa's led foam sticks, alom bekende DJs, prachtige decoratie, ijsfonteinen en nog ladingen aan andere feestartikelen. De producten en special effects van MagicFX spannen echter de kroon. De CO2-jets, vlameffecten, streamer shows, confetti gadgets etc zijn onmisbaar geworden in de horeca en vooral ook op evenementen en festivals. De producten en speciale effecten van MagicFX zijn wereldwijd bekend, vandaar ook vaak de verbasterde naam "SpecialFX". wij bieden de producten van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Streamers; frisse en vrolijke sfeerartikelen voor de juiste beleving

Streamers worden meer en meer gebruikt. Voorheen werden de streamers vooral gebruikt voor popconcerten, sfeeracties bij voetbalwedstrijden, immense festivals, etc. Tegenwoordig komen we de streamers echter ook steeds vaker tegen in de horecagelegenheden, bruiloften, modeshows of gewoon op privé feestjes. De Horeca Bazaar biedt een breed assortiment aan kleuren aan, iedere kleur creëert een unieke sfeer voor uw evenement. Deze lichtgroene streamers zijn zeer fris van kleur en geven een vrolijk effect aan uw evenement. Denk aan een dance event in de zomer of aan een informele modeshow in de stralende zon. De kleur van de streamers zal de sfeer die u wil bereiken extra kracht bijzetten.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.03