De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - lichtblauw

Streamers; goedkope sfeerproducten voor de ultieme feestervaring! Deze losse streamers zijn te gebruiken in MagicFX apparatuur voor een topavond!

Losse confetti kopen magic fx goedkoop
Danseressen, led foam sticks, glow sticks, wereldbekende DJs, lasershows, vuurwerkshows, Led schermen, professionele lichtshows, ijsfonteinen en nog veel meer feestartikelen en decoratie wordt uit de kast getrokken om het uitgaanspubliek te vermaken en non stop te prikkelen. Daarbij horen zeker de sfeerproducten en special effects van MagicFX. De CO2-jets, streamer cannons, vlameffecten, confetti shooters, etc van MagicFX zijn wereldberoemd vanwege de innovativiteit en kwaliteit van deze sfeerproducten. Het zorgt voor verraste, verbaasde en geamuseerde blikken. Deze special effects (veelzeggend ook vaak specialFX genoemd) worden ingezet op de grootste evenementen ter wereld; wij zijn dan ook zeer trots om officiële zakenpartner van MagicFX te zijn.

Streamers; populaire upcomming party artikel


Het gebruik van streamers wordt steeds populairder onder horecaeigenaren en festivalorganisatoren. Ook het uitgaanspubliek raakt steeds meer verwend met deze rondvliegende slierten. De streamers zorgen voor het wow-effect, dat mensen foto's en filmpjes delen op social media en dat gasten "fan" worden van uw horecagelegenheid, evenement of festival. Ook zien we het gebruik van streamers steeds vaker voorkomen tijdens modeshows, bruiloften, sfeeracties (bijv bij grote voetbalwedstrijden) of popconcerten. Er zijn verschillende producten van MagicFX die geschikt zijn om de losse streamers het publiek in te schieten.

Uw losse streamers kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"