De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - geel

Streamers; kleurrijke sfeerartikelen voor ieder event! Deze losse streamers zijn breed inzetbaar voor een ware knalfuif!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Sfeerproducten en belevingseffecten worden steeds belangrijker in het uitgaansleven. Danseressen, licht- en geluidshows, lasers, prachtige decors, led foamsticks, glow sticks en vele andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Op dit gebied zijn de producten en effecten van MagicFX onmisbaar! Van CO2-guns tot electric streamer cannons en van vlameffecten tot een confetti gun; dit is slechts een kleine greep uit het innovatieve en kwalitatieve assortiment dat MagicFX te bieden heeft. Al de producten en special effects van MagicFX (vaak ook SpecialFX genoemd) worden wereldwijd gebruikt en zorgen voor adembenemende effecten onder uw gasten. De Horeca Bazaar biedt het gehele assortiment van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Gele streamers; kleurrijke party supplies voor een vrolijke sfeer!

Het gebruik van streamers is hot in Nederland! Waar streamers voorheen vooral gebruikt werden tijdens popconcerten, voetbalstadions of immense festivals, daar zijn de streamers tegenwoordig ook regelmatig te zien op knussere en intiemere events. Denk daarbij aan horecagelegenheden, modeshows, bedrijfsfeestjes of bruiloften. Ons grote assortiment aan kleuren zorgt ervoor dat u de optimale kleur kunt matchen met de sfeer die u wilt bereiken op uw event. De gele streamers zijn vooral erg populair onder buitenevenementen en in de zomer.

De Horeca Bazaar biedt de gele streamers en alle andere party producten aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Losse confetti magic fx confetti shooter
Losse confetti magic fx confetti shooter

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2889
10 10