De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - donker groen

Losse MagicFX streamers; sfeerproducten tegen de laagste prijs! Deze losse streamers zijn perfect voor in uw gehuurde swirl fan of lege shooter!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Sfeerproducten en belevingseffecten komen steeds centraler te staan in de huidige uitgaanswereld. Van GoGo danseressen tot de meest waanzinnige decors en van lasershows tot een waanzinnige menigte met led foam sticks; het uitgaanspubliek wil en verwacht non stop geprikkeld en vermaakt te worden. Onmisbaar in deze tijd zijn de sfeerproducten en special effects van MagicFX; CO2-kanonnen, streamer effecten, vlammenshooters en confetti-guns en nog veel meer om uw gasten de avond van hun leven te verzorgen. MagicFX is zeer vernieuwend op het gebied van sfeerproducten en sfeereffecten voor horeca en evenementen. Wij zijn dan ook zeer trots zakenpartner van MagicFX!

MagicFX losse streamers als horeca gadgets en festival gadgets!

Steeds vaker zien we streamers voorbij komen in de horeca, op bruiloften, tijdens modeshows, op festivals of tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden. Deze sfeervolle streamers zijn zeer breed inzetbaar voor feestelijke gelegenheden. Vaak zien we dat gasten hun mobieltjes tevoorschijn halen wanneer de streamer de lucht in geschoten worden. Deze foto's en filmpjes worden zeer enthousiast gedeeld op internet en social media. Deze adembenemende effecten zorgen dus indirect voor reclame van uw horecagelegenheid of evenement. Deze losse donker groene streamers zijn makkelijk te gebruiken in combinatie met andere producten uit het assortiment van MagicFX. Zorg voor de ultieme sfeerproducten en koop deze tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Losse confetti kopen magic fx goedkoop
Losse confetti kopen magic fx goedkoop

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2889
10 10