De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - blauw

Streamers; opkomende partyproducten tegen de laagste prijs! Deze producten zijn de echte sfeermakers op uw feest of event.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Het uitgavenpatroon van het uitgaanspubliek is aan het veranderen; de doelgroep kiest erg bewust voor welke avonden of evenementen ze wel bezoeken en welke niet. In deze afweging komt beleving steeds meer centraal te staan en worden sfeerproducten steeds belangrijker. Bekende DJs, vuurwerkshows, lasershows, immense decors, led foam sticks, glow sticks, en andere feestartikelen moeten zorgen voor sfeer en beleving. Onmisbaar onder deze producten is het assortiment van MagicFX! De CO2-jets, CO2-guns, streamer effecten, vlameffecten, confetti gadgets, etc zijn onmisbaar in iedere horecagelegenheid of evenement. Over de gehele wereld werken horeca en evenementen met deze producten en is de merknaam MagicFX wereldbekend. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Streamers als populaire sfeerproducten voor horeca en evenementen

Mensen zijn opzoek naar ultieme belevingen en sfeer. Daarin zijn de streamers de laatste jaren enorm in opkomst. Waar we voorheen bijna altijd confetti naar beneden zagen dwarrelen, zien we nu steeds vaker streamers gebruikt worden in de horeca, tijdens evenementen maar ook tijdens sfeeracties, modeshows of bruiloften. De lange vliegende slierten zorgen ervoor dat uw publiek de telefoon pakt en een foto of filmpje van het moment maakt om deze vervolgens te delen op hun social media kanalen. Het zorgt voor het wow-effect onder uw gasten waar mensen nog lang over na zullen praten. Koop uw streamers bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Losse confetti kopen magic fx goedkoop
Losse confetti kopen magic fx goedkoop

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 3.03
1 10 9.1 2889
10 10