De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse confetti donkerblauw - 1kg

Waar confetti is, daar is het feest! Koop daarom ook uw confetti voor de laagste prijs van Nederland!

Al onze confetti komt uit de fabriek van MagicFX. MagicFX is een wereldspeler op het gebied van speciale effecten. U kunt denken aan CO2 effecten, vuureffecten, windeffecten, etc. Het grootste is MagicFX echter met al zijn mogelijkheden op het gebied van confetti effecten. U kunt deze losse confetti snippers erg makkelijk combineren met andere producten van MagicFX die worden aangeboden op De Horeca Bazaar. De Horeca Bazaar combineert kwaliteit met een zeer scherpe prijs.

Deze confetti is al vanaf 1kg te koop. Bent u geïnteresseerd in het kopen van meerdere zakken confetti? Bekijk onze kwantiteitsvoordelen om uw confetti tegen de scherpste prijs in te kopen.

Confetti van Magic FX; vader onder de feestartikelen

Confetti wordt al sinds de 19de eeuw gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Heden ten dagen is dat niet anders. Zonder confetti is het geen feest en zonder feest is er geen confetti. Hoe groot of hoe intiem uw evenement ook is; confetti doet het altijd goed. Confetti is daarom goed te gebruiken als horeca gadget, als festival gadget maar natuurlijk ook voor bruiloften, winkelopeningen, kinderfeestjes, etc. Bezorg uw gasten een feest waar ze over na zullen praten, gebruik onze confetti voor een ultieme beleving!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13