De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti roze - 1kg

Roze confetti geeft een prachtig effect! Vul de lege confetti shooters bij met onze MagicFX confetti.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti is populairder dan ooit! Echter werd er lange tijd terug al veel gebruik gemaakt van het prachtige effect van confetti. Steeds vaker zien we confetti in verschillende vormen en in combinatie met verschillen party gadgets voorbij komen. Zo zijn de confetti shooters onwijs populair. Als festival gadget worden ook de elektrische confetti kanonnen erg veel ingezet. Onze losse confetti is ook te gebruiken in combinatie met andere confetti attributen. Bezorg uw gasten een onvergetelijke avond door gebruik te maken van onze confetti. Bezorg uw gasten het WOW effect door onze confetti mogelijkheden te combineren. Ieder feest start met confetti!

MagicFX confetti tegen de scherpste prijs van Nederland!

MagicFX staat voor wonderbaarlijke effecten, kwaliteit, professionaliteit, vernieuwend, voor horeca- en festival gadgets, voor WOW-effecten, voor beleving; eigenlijk voor alles waar het in het huidige entertainment om draait. De Horeca Bazaar is dan ook zeer trots om zich partner van het grootste special effects bedrijf van de wereld te mogen noemen. Uiteraard combineren wij de kwaliteit en professionaliteit met de scherpste prijs, zoals u van ons gewend bent.

Bij ons besteld u uw losse confetti al vanaf 1 kg, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti kanon vulling roze
Confetti kanon vulling roze

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 13.13
1 10 9.1 2889
10 10