De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti paars - 1kg

Prachtige paarse confetti voor een topsfeer! Vul uw lege confetti shooters bij met deze MagicFX confetti!

Wij zijn trots partner van MagicFX. MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Zo zijn ze wereldberoemd vanwege hun CO2 effecten, vuureffecten en windeffecten. Echter is het allemaal begonnen met de alom bekende, professionele confetti shooters van MagicFX! Naast confetti shooters produceert MagicFX ook verschillende andere gadgets waarmee het confetti feest kan beginnen. Uiteraard biedt De Horeca Bazaar ook deze confetti gadgets aan. MagicFx richt zich op het vernieuwen en verbreden van feestelementen. Wij houden het assortiment van MagicFX dan ook erg scherp in de gaten zodat deze belevingsproducten ook voor u beschikbaar zijn.

Confetti als horeca gadget, als festival gadget en als feestartikel; de ultieme party gadget!

Confetti bestaat al sinds mensenheugenis. Lang terug werden feestelijke gebeurtenissen ook al opgeleukt door confetti. Dat is niet voor niets; waar confetti is, daar is het feest. Mensen worden er vrolijk van, worden verrast en kunnen de dagelijkse problemen even achter zich laten. Net als vroeger is er ook nu nog erg veel vraag naar confetti. Echter is het confetti effect ook steeds verder door geëvolueerd. Waar vroeger alleen losse confetti te verkrijgen was heb je nu confetti shooters, elektrische confetti shooters, confetti spuiters en zelfs ware confetti geweren. Deze evolutie zal steeds door blijven gaan, echter blijft de basis van deze feestmakers altijd de oude vertrouwde confetti. Verzorg uw publiek een onvergetelijke avond waar ze na jaren nog over napraten. Bezorg uw publiek MagicFX confetti van De Horeca Bazaar!

Wij bieden losse confetti aan in zakken van 1kg tegen de laagste prijs van Nederland. Bent u geïnteresseerd in een kleur die niet in ons assortiment staat? Neem dan alstublieft contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13