De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti oranje - 1kg

Oranje confetti bij het Nederlands elftal en natuurlijk Koningsdag! Laat deze losse confetti de lucht vullen in een handomdraai!

MagicFX is the godfather op het gebied van special effects. Om een uitzinnige menigte te creëren is het een absolute must om de verschillende effecten van MagicFX te gebruiken. MagicFX is gespecialiseerd op het gebied van CO2 effecten, windeffecten en vlammen effecten. Echter zijn ze groot geworden met hun confetti effecten. Confetti wordt erg veel gebruikt in de vorm van elektrische of handmatige confetti kanonnen. Echter zijn er ook erg veel mogelijkheden om losse confetti in te zetten in combinatie met andere producten van MagicFX. Creëer het WOW-effect onder uw gasten met de belevingsproducten van MagicFX. De Horeca Bazaar is dan ook trots om te melden dat wij als partner van MagicFX deze unieke producten tegen de scherpste prijs aan mogen bieden!

MagicFX confetti; ultieme party gadgets en feestartikelen

Confetti werd in de 19de eeuw al ingezet om feestelijke gebeurtenissen te vieren. tegenwoordig komen we confetti in veel verschillende hoedanigheden tegen op grootschalige festivals, evenementen, in de horeca, bruiloften, winkel openingen, etc. Waar feest is is confetti en waar confetti is, is het feest. Zorg dat uw publiek napraat over uw event, zog dat uw publiek in extase komt, Confetti verzorgd het absolute WOW-effect onder uw gasten en zorgt ervoor dat de hoogtepunten op de avond nog meer benadrukt worden. Wanneer u deze oranje confetti combineert met onze oranje led foam sticks, bereikt u een ongeëvenaard oranje-effect!

Confetti is bij De Horeca Bazaar al per kilo te koop. Wanneer u geïnteresseerd bent in het afnemen van grote hoeveelheden, kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden om een scherpe prijs op maat te maken.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13