De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti metallic zilver - 1kg

Feestartikelen met glans; MagicFX confetti metallic zilver! Professionele losse confetti voor een knalprijs vindt u bij De Horeca Bazaar!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Sfeerproducten en belevingseffecten worden steeds belangrijker in het huidige uitgaansleven. Danseressen, lasershows, vuurwerk, prachtige decors en decoratie, ijsfonteinen, led foam sticks, led ballonnen en andere (led)gadgets zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse uitgaanswereld. Wat we daarbij zeker niet mogen vergeten zijn de producten en effecten van MagicFX. MagicFX heeft wereldwijd naamsbekendheid verworven met zijn out of the box special effects en belevingsproducten. Van CO2-gun tot streamer shooters en van Vlammen jet tot confetti geweer; alles om het wow-effect te creëren onder uw gasten! Deze sfeereffecten zorgen er ook voor dat er fotos en filmpjes van uw event gedeeld worden op social media kanalen. Bij De Horeca Bazaar vindt u het gehele assortiment van MagicFX tegen de laagste prijs van Nederland!

Metallic confetti zilver; glanzende feestartikelen voor een glanzend event!

Confetti wordt natuurlijk al erg lang gebruikt om feestelijke bijeenkomsten te vieren. Waar confetti is, daar is het feest. Dat is in de loop der jaren dan ook niet veranderd. Wat wel is veranderd is de manier waarop confetti gebruikt wordt. Door de vernieuwingsgeest van MagicFX zien we steeds andere manieren en gadgets waarmee de confetti het publiek in wordt geblazen of wordt geschoten. Op deze manier blijft het gebruik van confetti keer op keer verrassend! Ook de gelegenheden waarbij we confetti gebruiken is aan verandering onderhevig. Waar we voorheen vooral confetti zagen op grote events, festivals, bruiloften, ed, daar is het gebruik van confetti en confetti shooters in de Nederlandse horeca enorm geboomed! Deze glinsterende metallic zilveren confetti geeft letterlijk en figuurlijk meer glans aan uw festival of evenement.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti kanon confetti shooter MagicFX
Confetti kanon confetti shooter MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 19.49
1 10 9.1 2908
10 10