De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti metallic goud - 1kg

Metallic MagicFX confetti goud; goedkoopste van Nederland! Deze losse confetti valt niet weg te denken uit het festivalterrein!

Iedereen is opzoek naar de ultieme beleving. Dat is een van de redenen dat festivals razend populair zijn. Met danseressen, prachtige decors, vuurwerk- en lasershows, festival decoratie, nationaal en internationaal bekende DJs, led foam sticks, led ballonnen en andere led gadgets; alles wordt in werking gesteld om het uitgaanspubliek optimaal te vermaken. Ook de horeca gaat daar steeds vaker in mee. Naast bovenstaande producten en effecten zijn de special effects van MagicFX onmisbaar voor horeca, festivals en andere events. Naast de CO2 geweren, streamer kanonnen, vlammenjets, en confetti guns heeft MagicFX nog tal van innovatieve en kwalitatieve producten waar wereldwijd erg veel vraag naar is. Deze belevingsproducten en sfeereffecten geven uw gasten het wow-gevoel, het zorgt ervoor dat ze uw event nog lang zullen heugen. Wij zijn dan ook trotse zakenpartner van MagicFX!

Confetti metallic goud; optimale sfeer voor een optimaal evenement

Het gebruik van confetti is natuurlijk niet nieuw. De manier waarop confetti gebruikt wordt is dat echter wel. MagicFX heeft door de jaren heen tal van innovatieve confetti gadgets gecreëerd, waardoor het gebruik van confetti nooit saai is geweest en dat in de toekomst ook niet zal worden. Zo kunnen we confetti met een knal de menigte in schieten met de MagicFX (elektrische) confetti shooters of kunnen we het nog bonter maken met het MagicFX confetti geweer! Ook de locatie van gebruik is aan het veranderen. Waar voorheen vooral evenementen, festivals, bruiloften, modeshows, ed gebruik maakte van confetti, zien we nu een gigantische groei in het gebruik van confetti in horecagelegenheden. Deze gouden confettisnippers zijn de kers op de taart; sfeervoller dan deze goud glanzende confetti gaat het niet worden!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
19.49