De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti lichtgroen - 1kg

Gebruik confetti voor extra sfeer in horeca en op evenementen! Deze confetti is geproduceerd door de topper van MagicFX.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti is al sinds jaar en dag onlosmakelijk verbonden aan feest. Zonder confetti is het geen feest. Al in de 19de eeuw maakte men gebruik van confetti om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten, om hoogtepunten ook echt als hoogtepunten te laten voelen. Confetti is een graag gezien gast op bruiloften, festivals, winkelopeningen, kinderfeestjes, en andere feestelijke evenementen. Of u confetti nou inzet als horeca gadget, als festival gadget of als feestartikel; confetti tilt uw event altijd naar een ander niveau!

Goedkoop MagicFX confetti kopen!

MagicFX is wereldwijd bekend om haar producten die de beleving tijdens een event flink verhoogt. MagicFX levert producten die het WOW-effect veroorzaken, producten waar mensen over napraten, producten die uw gasten in extase brengen. MagicFX is echter groot geworden door haar confetti, confetti kanonnen en confetti effecten. De confetti van MagicFX is van de hoogste kwaliteit wat wij vervolgens combineren met de scherpste prijs. Wij zijn dan ook erg trots dat we ons partner van MagicFX mogen noemen. Deze losse confetti is ideaal te combineren met de andere producten van MagicFX, uiteraard bieden wij ook deze producten aan tegen de scherpste prijs van Nederland.

De zakken confetti zijn al vanaf 1kg te bestellen. Wanneer u een groter evenement organiseert zou u ook eens kunnen kijken naar onze kwantiteitskortingen waardoor u MagicFX confetti nog scherper in kunt kopen.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Licht groen
Licht groen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 13.13
1 10 9.1 2889
10 10