De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti donkergroen - 1kg

Gebruik confetti voor extra sfeer in horeca en op evenementen! Deze confetti is geproduceerd door de topper van MagicFX.

Confetti is al sinds jaar en dag onlosmakelijk verbonden aan feest. Zonder confetti is het geen feest. Al in de 19de eeuw maakte men gebruik van confetti om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten, om hoogtepunten ook echt als hoogtepunten te laten voelen. Confetti is een graag gezien gast op bruiloften, festivals, winkelopeningen, kinderfeestjes, en andere feestelijke evenementen. Of u confetti nou inzet als horeca gadget, als festival gadget of als feestartikel; confetti tilt uw event altijd naar een ander niveau!

Goedkoop MagicFX confetti kopen!

MagicFX is wereldwijd bekend om haar producten die de beleving tijdens een event flink verhoogt. MagicFX levert producten die het WOW-effect veroorzaken, producten waar mensen over napraten, producten die uw gasten in extase brengen. MagicFX is echter groot geworden door haar confetti, confetti kanonnen en confetti effecten. De confetti van MagicFX is van de hoogste kwaliteit wat wij vervolgens combineren met de scherpste prijs. Wij zijn dan ook erg trots dat we ons partner van MagicFX mogen noemen. Deze losse confetti is ideaal te combineren met de andere producten van MagicFX, uiteraard bieden wij ook deze producten aan tegen de scherpste prijs van Nederland.

De zakken confetti zijn al vanaf 1kg te bestellen. Wanneer u een groter evenement organiseert zou u ook eens kunnen kijken naar onze kwantiteitskortingen waardoor u MagicFX confetti nog scherper in kunt kopen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13