De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm zwart

Goedkope MagicFX confetti shooters als ultieme party gadgets! Confetti shooters geproduceerd door professionals van MagicFX!

MagicFX confetti shooters zwart zwarte confetti knallers bestellen
MagicFX staat wereldwijd bekend om zijn innovativiteit, creativiteit en kwaliteit op het gebied van special effects. Vooral op grootschalige festivals en evenementen zijn de effecten, party gadgets en apparatuur van MagicFX onmisbaar. Wij zijn dan ook zeer trots om als officiële partner van MagicFX te werken. Alle effecten zijn gericht op het creëren van de ultieme uitgaansbeleving, om het ultieme WOW-effect te creëren onder uw gasten. Zowel de CO2-effecten, de vlammeneffecten als de confetti effecten van MagicFX zijn van de hoogste kwaliteit en zijn een zekerheidje op de grootste festivals van de wereld. De Horeca Bazaar biedt de kwaliteit van MagicFX aan tegen de scherpste prijs van Nederland!

Confetti shooters; sinds tijden nr. 1 onder de feestartikelen!


Al sinds de 19de eeuw wordt confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen nog feestelijker te maken. Tegenwoordig is confetti nog steeds onmisbaar onder de feestartikelen. Meer en meer zien we confetti in de gedaante van confetti shooters of elektrische confetti shooters op festivals, evenementen, bruiloften, winkelopeningen, bedrijfsfeesten, etc. Deze 80cm handmatige zwarte confetti kanonnen zijn vooral erg geschikt voor grotere horecagelegenheden, discotheken, festivals, popconcerten, etc. Zorg ervoor dat het hoogtepunt van de avond ook daadwerkelijk als hoogtepunt zal bijblijven bij uw publiek door gebruik te maken van de MagicFX confetti shooters van De Horeca Bazaar!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?