De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm roze

Goedkope MagicFX confetti shooters, ultieme party gadget voor ieder event! Professionele confetti shooters met laagste prijs garantie!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is marktleider op het gebied van special effects wereldwijd. Wij zijn dan ook zeer trots om als partner van MagicFX te mogen opereren. Of het nu gaat omCO2 effecten, vuur effecten of confetti effecten; MagicFX levert alle belevingseffecten met een zeer hoge kwaliteit. MagicFX is groot geworden door zijn creativiteit op het gebeid van confetti, confetti shooters, elektrische confetti shooters en andere confetti effecten. Vooral op grotere evenementen en festivals zijn de producten, gadgets en effecten van MagicFX onmisbaar. De Horeca Bazaar biedt de kwaliteit van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Goedkope confetti shooters online kopen

Zonder confetti is er geen feest; dat is een gedachtegang die al leefde in de 19de eeuw. Toen al gebruikte men confetti om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Tegenwoordig is confetti nog steeds "the godfather" onder de feestartikelen, echter zien we de confetti steeds vaker in de vorm van de confetti shooter of de elektrische confetti shooter. Deze 80cm handmatige confetti shooters worden vooral veel gebruikt tijdens grootschalige festivals, evenementen, sportevenementen of popconcerten. Ook zijn de 80cm shooters geschikt voor discotheken en grootschalige horecagelegenheden.

MagicFX confetti kanonnen online kopen bij De Horeca Bazaar kan al vanaf 1 confetti shooter. Bekijk ook onze kwantiteitsvoordelen wanneer u meerdere shooters wil bestellen. Bent u geïnteresseerd in zeer grote aantallen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti shooters MagicFX roze Gay Pride
Confetti shooters MagicFX roze Gay Pride
Roze confetti online kopen MagicFX
Roze confetti online kopen MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.93
1 10 9.1 2908
10 10