De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm roze

Goedkope MagicFX confetti shooters, ultieme party gadget voor ieder event! Professionele confetti shooters met laagste prijs garantie!

MagicFX is marktleider op het gebied van special effects wereldwijd. Wij zijn dan ook zeer trots om als partner van MagicFX te mogen opereren. Of het nu gaat omCO2 effecten, vuur effecten of confetti effecten; MagicFX levert alle belevingseffecten met een zeer hoge kwaliteit. MagicFX is groot geworden door zijn creativiteit op het gebeid van confetti, confetti shooters, elektrische confetti shooters en andere confetti effecten. Vooral op grotere evenementen en festivals zijn de producten, gadgets en effecten van MagicFX onmisbaar. De Horeca Bazaar biedt de kwaliteit van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Goedkope confetti shooters online kopen

Zonder confetti is er geen feest; dat is een gedachtegang die al leefde in de 19de eeuw. Toen al gebruikte men confetti om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Tegenwoordig is confetti nog steeds "the godfather" onder de feestartikelen, echter zien we de confetti steeds vaker in de vorm van de confetti shooter of de elektrische confetti shooter. Deze 80cm handmatige confetti shooters worden vooral veel gebruikt tijdens grootschalige festivals, evenementen, sportevenementen of popconcerten. Ook zijn de 80cm shooters geschikt voor discotheken en grootschalige horecagelegenheden.

MagicFX confetti kanonnen online kopen bij De Horeca Bazaar kan al vanaf 1 confetti shooter. Bekijk ook onze kwantiteitsvoordelen wanneer u meerdere shooters wil bestellen. Bent u geïnteresseerd in zeer grote aantallen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
7.93