De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm rood

Professionele confetti shooter, het ultieme feestartikel voor elk evenement! Ook zijn deze prachtige confetti shooters inzetbaar op uw festival of event!

Confetti kanonnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als horeca gadget, festival gadget of als feestartikel tijdens een feestelijke gebeurtenis. Al in de 19de eeuw werd er confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. tegenwoordig is dat niet anders alleen is de confetti vaak verpakt in een shooter en soms een elektrische shooter. In de horeca en op festivals worden deze shooters zeer veelvuldig gebruikt. Ook als feestartikel bij bruiloften, feestelijke winkelopeningen, tijdens een prive feestje, etc wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de confetti shooter. Steeds vaker verzorgen DJs hun eigen ware confetti show om het publiek te entertainen. De 80cm lange confetti shooter is vooral geschikt voor grote discotheken, festivals, concerten of andere grootschalige evenementen. De confetti kanonnen worden gebruikt om de hoogtepunten van uw evenement ook daadwerkelijk als hoogtepunt te laten voelen bij uw gasten!

MagicFX voor uw professionele party gadgets

Al onze SpecialFX en confetti (shooters) komen van de wereldbekende leverancier; MagicFX. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat De Horeca Bazaar een officiële partner is van MagicFX. Al onze CO2 effects, confetti effecten en effect vloeistoffen zijn allemaal afkomstig uit de stal van MagicFX. MagicFX biedt kwaliteit en De Horeca Bazaar biedt het u aan tegen de scherpste prijs van Nederland! Bekijk onze kwantiteitskorting om uw professionele MagicFX confetti kanonnen te kopen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93