De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm paars

Professionele confetti shooters tegen de laagste prijs van Nederland! Een musthave voor ieder evenement, de confetti shooter van MagicFX

Wij zeggen met trots dat wij een officiële partner zijn van MagicFX! MagicFX is DE fabrikant op het gebied van special effects voor festivals, evenementen, maar ook voor in de horeca of op bruiloften. De effecten van magicFX zorgen ervoor dat u het WOW-effect creëert onder uw gasten; de producten van MagicFx creëren de ultieme beleving. Of het nu gaat om de CO2 effecten, de vuureffecten of de confetti effecten; de kwaliteit en professionaliteit van de producten is de hoogste van Nederland en ver daarbuiten! Wij combineren de kwaliteit van MagicFX met de scherpe prijzen van De Horeca Bazaar om zo voor u de ultieme party beleving te creëren tegen een zeer betaalbare prijs.

MagicFX Confetti shooters kopen tegen de laagste prijs

Confetti wordt al sinds d 19de eeuw gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Waar confetti is, daar is het feest! Meer en meer komen we confetti tegen in de gedaante van de confetti shooter of zelfs de elektrische confetti shooter. Deze confetti shooters komen we vaak tegen in de horeca, op bruiloften, tijdens bedrijfsfeesten maar ook op grootschalige evenementen, festivals en in voetbal stadions. Deze 80cm confetti shooters zijn vooral geschikt voor de grotere horecagelegenheden, discotheken, festivals, evenementen, popconcerten, etc. Met deze 80cm confetti kanonnen creëert uw de ultieme feestbeleving voor uw gasten!

MagicFX confetti shooters kopen kan al vanaf 1 shooter. Wij bieden echter kwantiteitskortingen wanneer u wenst grootschalig in te kopen. Voor het inkopen van erg hoge kwantiteit; neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93