De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm geel

MagicFX confetti kanon; niet te missen party gadget onder uw feestartikelen! Versier uw event met een handomdraai met deze confetti shooter.

MagicFX is DE specialist als het gaat om beleving. MagicFX is wereldbekend met zijn speciale effecten, met het creëren van beleving en met het verbaasd laten staan van het uitgaanspubliek. Met C)2 kanonnen, confetti guns en uiteraard de confetti shooters is MagicFX marktleider op het gebied van speciale effecten. Wij zijn dan ook trots om als officiële partner van MagicFX met hen samen te werken om het uitgaanspubliek in extase te krijgen. Ook worden de producten van magicFX veelvuldig gebruikt tijdens bruiloften, als horeca gadget, tijdens feestelijke opneingen, etc. Wij combineren de professionaliteit en kwaliteit van MagicFX met de scherpste prijs van Nederland zoals u van De Horeca Bazaar gewend bent.

MagicFX confetti shooters kopen bij De Horeca Bazaar!

Confetti is een razend populair feestartikel; al sinds jaar en dag wordt er confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Meer in meer zie je confetti terugkomen in de confetti shooter of zelfs als elektrische confetti shooter. Deze confetti shooter is erg makkelijk handmatig te bedienen met een draai aan de shooter. Bezorg uw gasten een onvergetelijke avond met de MagicFX confetti kanonnen van De Horeca Bazaar!

Onze confetti kanonnen kopen kan al vanaf 1 confetti kanon; bekijk echter ook onze kwantiteitsvoordelen om deze professionele confetti shooters nog scherper in te kopen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
7.93