De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm fluo groen

Met een handomdraai een feestje bouwen met deze professionele confetti shooters van MagicFX! Deze confetti kanonnen zijn absolute sfeermakers.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti is natuurlijk een prachtig element op een feest of partij. Maar wilt u een extra spektakel, dan is te creëren met onze fluorescerende confetti! Pak de shooter, geef het een draai, en knallen maar! Deze shooters zijn van professionele kwaliteit en daarmee niet te vergelijken met een simpel confetti kanon, dit zijn echte knallers. Dit artikel is vanuit de festival industrie, en dus razend populair. Maar ook voor elke tuinfeest, clubkampioenschap of feestdag. Dit zijn echte sfeermakers, en daarmee perfect te combineren met LED foam sticks en sound activated led armbanden
Zo geef je het feest veel kleur en belevening en creëer je een avond om nooit te vergeten

Confetti shooters van de hoogste kwaliteit!

Shooter, knaller, poppers. Iedereen kent ze waarschijnlijk wel onder een andere naam. Dit zijn kokers met daarin confetti, maar er zit een groot verschil het product van de concurrent en tussen het product wat wij bieden. De goedkopere variant, met vering, laat het product de confetti eruit gooien, zo heeft u minder pret en een slapper effect. Maar de variant van MagicFX werkt met gasflesje, deze drukt een hoge lichtdruk naar de confetti waardoor deze er echt uitgeknald word, zo past er meer in en gaat het verder. Het echte werk dus!

Hoe De Horeca Bazaar ervoor zorgt dat u niet teveel betaald voor uw confetti shooters!

De Horeca Bazaar koopt alleen het beste voor zijn klanten, en dat terwijl wij ook de goedkoopste zijn, hoe? Dat kunnen wij door te door slim in te kopen bij onze leveranciers, rechtstreeks uit de fabriek dus. Omdat wij door dit proces niks via doorverkoop inkopen, hiermee creëert De Horeca Bazaar enorme schaalvoordelen. En voor 18:00 besteld, betekend de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
magicFX handmatige confetti shooter 80cm
magicFX handmatige confetti shooter 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 11.27
1 10 9.1 2908
10 10