De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm fluo groen

Met een handomdraai een feestje bouwen met deze professionele confetti shooters van MagicFX! Deze confetti kanonnen zijn absolute sfeermakers.

Confetti is natuurlijk een prachtig element op een feest of partij. Maar wilt u een extra spektakel, dan is te creëren met onze fluorescerende confetti! Pak de shooter, geef het een draai, en knallen maar! Deze shooters zijn van professionele kwaliteit en daarmee niet te vergelijken met een simpel confetti kanon, dit zijn echte knallers. Dit artikel is vanuit de festival industrie, en dus razend populair. Maar ook voor elke tuinfeest, clubkampioenschap of feestdag. Dit zijn echte sfeermakers, en daarmee perfect te combineren met LED foam sticks en sound activated led armbanden
Zo geef je het feest veel kleur en belevening en creëer je een avond om nooit te vergeten

Confetti shooters van de hoogste kwaliteit!


Shooter, knaller, poppers. Iedereen kent ze waarschijnlijk wel onder een andere naam. Dit zijn kokers met daarin confetti, maar er zit een groot verschil het product van de concurrent en tussen het product wat wij bieden. De goedkopere variant, met vering, laat het product de confetti eruit gooien, zo heeft u minder pret en een slapper effect. Maar de variant van MagicFX werkt met gasflesje, deze drukt een hoge lichtdruk naar de confetti waardoor deze er echt uitgeknald word, zo past er meer in en gaat het verder. Het echte werk dus!

Hoe De Horeca Bazaar ervoor zorgt dat u niet teveel betaald voor uw confetti shooters!


De Horeca Bazaar koopt alleen het beste voor zijn klanten, en dat terwijl wij ook de goedkoopste zijn, hoe? Dat kunnen wij door te door slim in te kopen bij onze leveranciers, rechtstreeks uit de fabriek dus. Omdat wij door dit proces niks via doorverkoop inkopen, hiermee creëert De Horeca Bazaar enorme schaalvoordelen. En voor 18:00 besteld, betekend de volgende werkdag in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
11.27