De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm donkergroen

Grote MagicFX confetti shooters voor horeca, festivals en andere events! Confetti shooters met snelle levertijd!

Beleving, wow-effecten, delen op social media, mond tot mond reclame, gasten die ambassadeur worden; dit zijn de termen die belangrijk zijn in het huidige uitgaansleven. Dit zijn ook de termen die betrekking hebben op de belevingsproducten en sfeereffecten van MagicFX. MagicFx is de laatste uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Van CO2-guns tot streamer kanonnen en van vlameffecten tot confetti geweren; de inventiviteit van MagicFX is op dit gebied eindeloos. Wij zijn dan ook zeer trots om deel uit te mogen maken van het netwerk en als officieel zakenpartner te fungeren. De Horeca Bazaar biedt de producten en special effects van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Grote confetti kanonnen tegen een kleine prijs

Confetti wordt al decennia lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Dat is tegenwoordig niet anders; waar confetti is, daar is het feest. Wat wel veranderd is, is de manier en gelegenheden waarop we confetti gebruiken. MagicFx heeft gezorgd voor een ware evolutie op het gebied van confetti gebruik. Confetti cannons, electric confetti cannons, ware confetti guns en vele verschillende kleuren en glinstervormen hebben de mogelijkheden voor het gebruik van confetti significant vergroot. Verder heeft er een verandering, of beter gezegd verruiming, van het confetti gebruik plaatsgevonden. Steeds vaker zien we confetti gebruik op kleinere evenementen als bruiloften, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, modeshows en vooral in de horeca is het confettigebruik de laatste jaren erg hard toegenomen. Deze 80cm groene handmatige confetti kanonnen worden, vanwege hun enorme reikwijdte, vooral ingezet voor evenementen, festivals, popconcerten en voetbalstadions.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93