De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm donkerblauw

Professionele MagicFX confetti kanonnen; feestartikel, horeca gadget en festival gadget! De beste confetti kanonnen uit Europa

Al onze SpecialFX zijn afkomstig van MagicFX. MagicFX is wereldwijd bekend om zijn creativiteit en zijn kunde om grote massas mensen te entertainen, te vermaken en verbaasd echter te laten. Meer en meer moeten hedendaagse uitgaansgelegenheden en festivals het hebben van beleving. Het uitgaanspubliek moet vermaakt worden. Dat is de reden dat e Horeca Bazaar is gaan samenwerken met MagicFX; omdat we beiden geloven in de kracht van beleving. Uw gasten willen meer en meer geprikkeld worden tijdens hun avondje uit. MagicFX heeft met CO2 guns, confetti geweren en uiteraard ook confetti shooters de juiste middelen in huis om het WOW-effect te creëren onder uw gasten. Wij combineren de kwaliteit en kunde van MagicFX met de laagste prijs van Nederland van De Horeca Bazaar om onze klanten deze effecten niet te ontnemen. Bestel uw special effects bij De Horeca Bazaar en creëer een onvergetelijke uitgaanssfeer.

Confetti shooters als horeca gadget en als festival gadget

Confetti wordt al zeer ruime tijd gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra feestelijk te maken. Tegenwoordig wordt confetti meer en meer gebruikt in de vorm van de confetti shooter of de elektrische confetti shooter. Waar confetti is, daar is het feest en andersom. Confetti is de baas onder de feestartikelen! Deze 80cm confetti shooters zijn vooral geschikt voor grote kroegen of discotheken, grootschalige festivals, popconcerten, voetbalstadions, etc. Zorg ervoor dat de hoogtepunten van de avond ook daadwerkelijk hoogtepunten worden met onze professionele confetti shooters van MagicFX!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.93